Skocz do zawartości

[koła] 26' do ok 600zł

grzechu2410

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam kolegów myślę o zakupie ponieważ te które mam sa najtańsze i do tego swoje lata już maja , a ze modernizuje rower myślę o nowych . Przeglądając allegro nie wiem na co mam sie zdecydować i tu zwracam sie do was o pomoc poszukuje kół 26" na 32/36 szprych tylko pod hamulec tarczowy na 6 śrub na łożyskach maszynowych, co ważne chciał bym żeby bębenek jak i łożyska były łatwo dostępne. Moja waga to ok 100 kg teren w jakim jeżdżę to ok 70% las koła nie musza być super lekkie przede wszystkim zależy mi na wytrzymałości

cena max 600 zł

o to moje propozycja

http://allegro.pl/kola-mtb-disc-chosen-alexrims-td17-dt-competition-i2668534870.html

Napisano

Witam kolegów myślę o zakupie ponieważ te które mam sa najtańsze i do tego swoje lata już maja , a ze modernizuje rower myślę o nowych . Przeglądając allegro nie wiem na co mam sie zdecydować i tu zwracam sie do was o pomoc poszukuje kół 26" na 32/36 szprych tylko pod hamulec tarczowy na 6 śrub na łożyskach maszynowych, co ważne chciał bym żeby bębenek jak i łożyska były łatwo dostępne. Moja waga to ok 100 kg teren w jakim jeżdżę to ok 70% las koła nie musza być super lekkie przede wszystkim zależy mi na wytrzymałości

cena max 600 zł

o to moje propozycja

Koła MTB DISC CHOSEN Alexrims TD17 DT Competition (2668534870) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

tylko Crossride, w tej cenie żadne nie przebiją maviców

Napisano

Zastanów się tylko czy musisz wydać 600zł jeśli waga kół nie jest najważniejsza, a z ciebie niezły misio ;)

Ja wyrwałem za 300zeta z allegro kółka na novatekach, części dostępne , obręcze solidne.

http://allegro.pl/kola-26-maszyny-novatec-pod-tarcze-na-rodi-tanio-i2671182284.html

Nie są najlżejsze ale szprychy nie cieniowane, do tego novatek z tyłu ma stalowy bębenek(zawsze można zmienić na alu)

Crossride to fajne kółka w swojej cenie ale dostań ty do nich części zwłaszcza szprychy...

Napisano

CrossRide to naprawde fajne koła ujżdzałem przez dwa sezony i nigdy mnie nie zawiodły w tej cenie chyba nie maja konkurencji

nie ma wiekszego problemu ze szprychami ja załatwiałem od harfy i w 4 dni miałem........

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...