LUKASSOP Napisano 28 Września 2012 Udostępnij Napisano 28 Września 2012 Witam Mam już za sobą pare tras przejechanych m.in. Wzdłuż Wybrzeża Morza Bałtyckiego oraz Strzelce -Wiedeń-Bratysława i chciałbym pojechać około 1300 km z mojej miejscowości do Paryża na wycieczkę chcę poświęcić około 2 tygodni. Powrót do Polski pociągiem albo samolotem. Chciałbym także wspomóc chorego chłopca na którego chciałbym zbierać pieniądze tzn mama jego poda konto a każdy kto będzie chciał może wpłacać tam jakieś drobne darowizny. Czy ktoś z was organizował już kiedyś taką wyprawę i jak ugryźć to od strony prawnej aby można było pomóć temu chłopczykowi. Proszę o info oraz szukam chętnych osób do tej wyprawy. Pozdrawiam Łukasz Stowarzyszenie Strzeleckie Rowery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sq3mko Napisano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Co do organizowania takiej wyprawy czy takiej akcji Ci nie pomogę, ale też w 2013 planuję wyjazd do Paryża Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.