Skocz do zawartości

[Pedały] Shimano PD-M505

venom2000

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich i zadaję pytanie czy miał już ktoś do czynienia z tym modelem SPD-ków SHIMANO PD-M505 zamierzam wreszcie zacząć jazdę na spdkach i chcę zacząć od czegoś tańszego bez zbędnej inwestycji na początek a to one:

http://allegro.pl/shimano-pd-m505-pedaly-spd-bloki-model-2012-rt-i2673803511.html

Ja tez je mam i naprawdę nie narzekam. Nie mają dość ciężko, bo założyłem je do treningowej szosówki, ale mają przejechane sporo ponad 1000km przeze mnie (jestem II właścicielem) i złego słowa powiedzieć jak na razie nie powiem, choć z tego co wiem to dość szybko łapia luzy jeżeli jeździsz agresywnie i bardzo duzo w lesie w trudnych warunkach czyt. błoto, woda moze snieg i często sie wypinasz.

Ygrek, robiłes coś z nimi czy od nowości nie były serwisowane w żadn sposób? Moje 520-ki nabrały luzów, że nogi lataja jak na crankach. Fakt, że od nowości są wkręcone i jedyne co z nimi zrobiłem to przekręciłem, bo przezyły już 2 korby, ale po moich 10-12kkm wlaściwie nadają się juz tylko do wyrzucenia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...