Skocz do zawartości

[spodnie] I na rower, i do biegania

asen

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Zastanawiam się nad kupnem tych spodni: http://allegro.pl/getry-ocieplane-meskie-rogelli-banks-m-i2645671893.html

Nie wiem, czy kupowanie spodni i do tego, i do tego to dobry pomysł, czy są jakieś przeciwskazania? Jeśli tak, to jakie? I czy do 100 zł znajde może coś lepszego?

Kiedy temperatura spada poniżej 10 stopni, więcej biegam niż jeżdżę (2-4 dni/tyd biegania, 0-2 dni/tyd jeżdżenia). Kiedy temperatura spada poniże - 10 stopni, nie wychodzę z domu.

Pozdrawiam.

Dla mnie to "good idea". Mam na rower na zimny okres "obciślaki" do biegania z Lidla (nieocieplane, wersja wiosnenno-jesienna), a pod to albo bokserki z pampersem (ewentualnie "zwykłe" spodenki z pampersem letnie) gdy jest w miarę ciepło lub kalesony termiczne gdy temperatura bardzo niska. Specjalnie zależało mi na spodniach bez szelek, bo łatwiej się "odpryskać". Zwłaszcza zimą nie trzeba robić pół-striptizu jak w przypadku długich spodni na szelkach, co przy ujemnej temperaturze może być niekomfortowe :-). Dodatkowo spodni bez pampersa nie trzeba tak często prać jak bielizny, a jakby nie było pampers to "swoista" bielizna. Wystarczy więc robić tylko przepierki bokserek...

Dokladnie jak prawi @cMartinwu, jakosc na dobrym poziomie oraz bezproblemowa konserwacja. Mam bluze do biegania, ze nie biegam :) to z powodzeniem uzytkuje na rowerze, gdy temp. spadaja ponizej 15 do okolo 10. W tym roku nawet w gorach sprawdzila sie doskonale. Takze zainteresuj sie oferta Tchibo :)

Wysyłane z mojego Milestone za pomocą Tapatalk 2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...