ulvgar Napisano 6 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Na jakie maratony byś ją przeznaczył? Mazovia, Legia, Poland Bike? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAFI1784 Napisano 6 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 No i kupił dwie następne ode mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ulvgar Napisano 6 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Weź nawet nie przypominaj... Byłem w pracy gdy wszystko się stało Zastanawiam się pomiędzy kilkoma oponami na w/w cykle maratonów, poza miśkami mam do wyboru Race Kinga i Racing Ralpha. Więcej nie chcę barć pod uwagę bo wiadomo "im większy wybór...". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel1315 Napisano 7 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Na jakie maratony byś ją przeznaczył? Mazovia, Legia, Poland Bike? Nie wiem jakie warunki gdzie panują, ale opony na szybkie, ubite, suche trasy jak znalazł. Na mniejszych górach też powinny dać radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ulvgar Napisano 8 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Tereny raczej ubite choć zdarza się sypki piach i jazda po korzeniach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel1315 Napisano 9 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Na takie warunki to opony super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ulvgar Napisano 9 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Pozwolę sobie jeszcze zadać pytanie czy warto pakować się w wersję XCR czy kupić XC? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel1315 Napisano 9 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Pozwolę sobie jeszcze zadać pytanie czy warto pakować się w wersję XCR czy kupić XC? XC Dry2 XCR Dry2 Wg. producenta różnica w wadze to około 100g. Myślę, że jeżeli różnica w cenie nie jest jakaś kolosalna no to warto zainwestować do XCRa. 200g na dwóch kołach to spora różnica w jeździe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ulvgar Napisano 10 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 A te, które kupiłeś od RAFI1784 to jaką mają wagę? Ciekawe jeszcze jak XC dryII mają się do Race King 2.2... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel1315 Napisano 11 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Nie mam wagi elektronicznej, ale na średniowiecznej wadze kuchennej, którą posiadam wyszło około 560 g na oponę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ulvgar Napisano 11 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 No to całkiem niezły wynik jak na takie oponki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ulvgar Napisano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Jak macie założone te opony? Obie zgodnie w jednym kierunku jazdy, czyli: <<<<<< <<<<<<< czy: <<<<<< >>>>>>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ulvgar Napisano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Problem rozwiązany. Znajomy, który na nich jeździ rozwiał wszelkie wątpliwości. Jeździł na obydwu ustawieniach i zdecydowanie lepiej sprawdza się to drugie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi