maćq Napisano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 no ok... zamontowałem wreszcie avidy (tyle sie zbierałem bo czekałem na kółka od Arnika). Pierwsze co mnie zabiło ( ) po nałożeniu na pivot w ramie ze 2mm luzu - masakra - praktycznie bolec od napręzenia wstepnego sd7 wypada sam z siebie... czy mój dragstar jest jakiś dziwny? z pivotami w amorku nie bylo problemow...co prawda te 0.5mm spokojnie sie wyczuwa ale co zrobic :/ mysle mysle i podejscie drugie... kluczyk 9-tak (albo 8 nie pamietam) i wkrecam na max pivot w ramę - efekt luz zmniejszył się...ale nadal nie wyglada to za ciekawie - martwie sie ze ten bolec predzej czy pozniej sie zniszczy. Hample chodzą nawet niezle... proby beda trwać w majowy weekend... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magnus Napisano 27 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 ja w ramce tez mam dosyc luz na hamulcach, tak jakby pivot byl na koncu za gruby i hamulec dalej nie wchodzil i powstaje przez to maly luz, ale nie tylko na avidach tak mialem, uwazam ze nie ma sie czym martwic :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pachfin Napisano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 tez mam luz (wlasnie zamontowalem) hmm moze nie jest on wielki ale niepokoi :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.