kamiltar Napisano 26 Września 2012 Napisano 26 Września 2012 czesc wszytkim, pisalem tego posta w dziale dla niezarejestrowanych ale odpowiedz byla tylko jedna wiec napisze i tutaj, potrzebuje sie poradzic, bo nie moge trzezwo podjac decyzji co robic Mam taki rower sztywny giant escape m0 na lx Rama mi odpowiada naped jest zdrowy, jedynie co musze wymienic to hamulce i manetki. avidy jiucy 3 na rowerku maja juz dosc. przednia manetka jest zlamana Co zrobic? 1. dolozyc i kupic potrzebne czesci? 2. sprzedac i kupic/zlozyc rower za powiedzmy 2500zl-3000zl? 3. kupic kilka komponentów pojezidzc i potem przelozyc je do roweru który kupie/zloze 4. czy ta rama jest ok jesli ja porównamy innych nowych ram? accent/kross/author? (oryginalnie wywodzi sie z mtb i giant ja uzyl zeby stworzyc ten rower) 5. i ostatnie pytanie czy ta geometria pasuje zeby zalozyc np epicona i zmienic go na normalne xc? wiem czy ze to duzo pytan,ale niechce kupic hamulcow manetek itd a potem okaze sie ze lepiej bylo kupic wszystko nowe. jak ktos ma ochote cos napisac to bede wdzieczny pozdrawiam Kamil
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.