Witam wszystkich serdecznie. Jestem nowy na forum i chciałbym się pochwalić moim nowym nabytkiem. Mianowicie jest to rower Giant AC. Jest to mój pierwszy full. Jeździłem cały czas na sztywniakach, ale teraz chciałbym spróbować sie w enduro. Jak na razie mam przejechane kilkadziesiąt kilometrów tym rowerem i jestem mega zadowolony z niego Po przesiadce z Giant'a Brass 3 wszystko w nowym rowerze jest wspaniałe Najbardziej zachwycony jestem przednim amortyzatorem, jego praca jest świetna, mimo że jeszcze nie doszedłem do konfiguracji która będzie mi najbardziej odpowiadała, ciągle jest w fazie dostrajania. Rowerem jeździ mi się wspaniale, jest bardzo zwinny, czuję się na nim pewnie. Ale w końcu emocje kiedyś opadną i zacznę zastanawiać się co mógłbym w nim zmienić Jeśli ktoś z bardziej doświadczonych ode mnie osób miałby jakieś propozycje co do zmian to chętnie ich wysłucham Oczywiście na zmiany rower będzie czekał do przypływu nowych funduszy
Pytanie
bananos
Witam wszystkich serdecznie. Jestem nowy na forum i chciałbym się pochwalić moim nowym nabytkiem. Mianowicie jest to rower Giant AC. Jest to mój pierwszy full. Jeździłem cały czas na sztywniakach, ale teraz chciałbym spróbować sie w enduro. Jak na razie mam przejechane kilkadziesiąt kilometrów tym rowerem i jestem mega zadowolony z niego Po przesiadce z Giant'a Brass 3 wszystko w nowym rowerze jest wspaniałe Najbardziej zachwycony jestem przednim amortyzatorem, jego praca jest świetna, mimo że jeszcze nie doszedłem do konfiguracji która będzie mi najbardziej odpowiadała, ciągle jest w fazie dostrajania. Rowerem jeździ mi się wspaniale, jest bardzo zwinny, czuję się na nim pewnie. Ale w końcu emocje kiedyś opadną i zacznę zastanawiać się co mógłbym w nim zmienić Jeśli ktoś z bardziej doświadczonych ode mnie osób miałby jakieś propozycje co do zmian to chętnie ich wysłucham Oczywiście na zmiany rower będzie czekał do przypływu nowych funduszy
Specyfikacja roweru:
Rama
giant ac 17 cali
materiał ramy aluminium aluxx sl 6000
skok zawieszenia regulowany 165mm/132mm
tylni amortyzator HV shock ,regulacja tłumienia odbicia, sprężyna 600x20
Amortyzator przód
RockShox revelation race 2010- dual air- 150mm skoku, oś 20 mm maxale
koło przód
- piasta hope pro 2 20 mm gun metal
- obręcz mavic xm 719 disc black
- szprychy dt champion 2.0
koło tył
- piasta formula
- obręcz alex dp 20 disc
- szprychy alex
opony continental vertical pro 2,3
dętki shroeder
hamulce hayes sole 1 hydrauliczne tarczowe, tarcze 203mm/160mm
kierownica easton ea 30
sztyca easton ea 30
mostek giant 31,8
siodło WTB laser v
przerzutka przód deore lx
przerzutka tył deore xt
manetki deore 9 speed
kaseta deore xt 9 speed
łańcuch hg 53
korba Race Face evolve dh
wkład suportu Race Face SRX
pancerze linki Shimano XTR
pedały no name
chwyty kierownicy Radon
łożyska sterów TH industries semi integrated
Pozdrawiam wszystkich serdecznie
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.