Nild Napisano 26 Września 2012 Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Witam, krótko i na temat, ostatnio skradziono mi mój kochany rower, na szczęście mam jeszcze jeden, ale zgubiłem od niego papiery, słyszałem, że jest jakaś możliwość rejestracji na policji- nie chce aby i ten zginął bez "słowa", ale trzeba mieć papiery, da się to jakoś obejść? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyca Napisano 26 Września 2012 Udostępnij Napisano 26 Września 2012 rower można znakować, a nie rejestrować i musisz mieć papiery. tego nie obejdziesz. równie dobrze jakby nie trzeba było mieć papierów, to Twój skradziony rower znakowałby dla siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nild Napisano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Napisano 26 Września 2012 czyli po prostu zostaje zakup nowej ramy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 26 Września 2012 Udostępnij Napisano 26 Września 2012 W teorii to wszystko pięknie wygląda. W praktyce chociażbyś rejestrował rower na policji, i tak po max dwóch miesiącach otrzymasz pismo o zakończeniu śledztwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyca Napisano 26 Września 2012 Udostępnij Napisano 26 Września 2012 czyli po prostu zostaje zakup nowej ramy? raczej tak, tylko zwróć uwagę sprzedawcy, aby numer ramy znalazł się na fakturze. Fakturę niech wystawi na Twoje prywatne dane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.