grzegorz1976 Napisano 25 Września 2012 Napisano 25 Września 2012 poszukuje informacji jakie koło było by najlepsze (i co ważne tanie) pod kasetę 7 rzędową. Aktualnie mam wolnobieg 7rz i zamierzam wymienić go na kasetę. Jest szansa, że kupię takie koło razem z kasetą 7rz (czy lepiej np. z 8rz) za ok. 150pln? Jakie byście polecili? takie coś będzie dobre: http://allegro.pl/kolo-tyl-26-lozyska-maszynowe-kaseta-i-lancuch-8-i2637913476.html
rzezniol Napisano 25 Września 2012 Napisano 25 Września 2012 Koło kup z bębenkiem pod kasety 8-10 ... kasetę 7 rzędów zamontujesz z podkładką. Jak wymienisz kasetę na 8 rzędów będziesz musiał też zmienić prawą manetkę. Mi się wydaję że w tej kwocie to bym poszukał dość taniego i sprawdzonego setu na obręczach Mach1 i piastach Novatec NT-802SB Aktualnie brak takiego tylko tylnego koła ale wydaje mi się ze warto zagadać do sprzedających co mają takie komplety - oczywiście mowa miedzy innymi o alleokazji. pozdro
PawelG Napisano 25 Września 2012 Napisano 25 Września 2012 Dokładnie taki zestaw kół jak proponuje kolega powyżej zakupiłem pół roku temu do roweru teścia za 220 zł - wymagał naciągnięcia szprych ale kręci się pięknie.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.