dery Napisano 25 Września 2012 Udostępnij Napisano 25 Września 2012 Witam! Chciałem zaprezentować mój nowy rower do ścigania FELT RXC Elite 17,5 Amortyzator przedni - Rock Shox Reba SL Mostek - FELT Kierownica - FELT Gripy - FELT Sztyca - FELT Siodełko - WTB SIlverado Hamulce - Hayes HFX 9 Manetki - Shimano Deore Przerzutka tył - Shimano XT Przerzutka przód - Shimano XT Korba - Shimano XT Kaseta - Shimano XT Łańcuch - KNC Koła - Maxic Crossride Opony - Continental Race Kng 2,2 Pedały - Shimano PD-M520 Najbliższe plany to prawdopodobnie nowa kierownica prosta KCNC bo obecna jest bardzo wąska i nie przepadam za giętymi kierownicami. Potem pewnie zajmę się hamulcami może Avid Elixir albo nowe Deore pozdrawiam i zachęcam do komentowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 25 Września 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Września 2012 Noo całkiem fajnie Dery. Świetnie ta rama wygląda. Pomyśl nad odwróceniem mostka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dery Napisano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Napisano 27 Września 2012 A co mi da obrócenie mostka? Może lepiej te podkładki z pod mostka przenieść nad mostek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 27 Września 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Obrócenie mostka = sportowa pozycja. A skoro rower ma być do ścigania, to właśnie taką powinieneś zajmować Podkładki też możesz wywalić. Pokombinuj z ustawieniami i wybierz takie, które będzie dla ciebie najwygodniejsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lesieque Napisano 29 Września 2012 Udostępnij Napisano 29 Września 2012 Witam kolege ze stajni Jak Ci sie jeździ na tej ramce? Nie czujesz za bardzo wycieniowanych widełków carbonowych? W sumie to jak mocniej przycisne i mam odrobine mniej powietrza w oponkach to czuje się troche jak na fullu, ale nigdy nie miaem okazji zapytać się nikogo innego ujeżdżającego felta o jego odczucia... Rowerek fajny, ale jakoś brakuje mi kolorowych akcentów, zeby troszke go "odsmutnić" pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dery Napisano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Napisano 30 Września 2012 Mam kolorowe kapselki od wentylków Szczerze mówiąc to mam rower stosunkowo krótko i nie mam odniesienie do dobrych ram jedynie do levela A2. I w porównaniu do Krossa jestem bardzo zadowolony zarówno ze sztywności jak i z geometrii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
dery
Witam!
Chciałem zaprezentować mój nowy rower do ścigania
FELT RXC Elite 17,5
Amortyzator przedni - Rock Shox Reba SL
Mostek - FELT
Kierownica - FELT
Gripy - FELT
Sztyca - FELT
Siodełko - WTB SIlverado
Hamulce - Hayes HFX 9
Manetki - Shimano Deore
Przerzutka tył - Shimano XT
Przerzutka przód - Shimano XT
Korba - Shimano XT
Kaseta - Shimano XT
Łańcuch - KNC
Koła - Maxic Crossride
Opony - Continental Race Kng 2,2
Pedały - Shimano PD-M520
Najbliższe plany to prawdopodobnie nowa kierownica prosta KCNC bo obecna jest bardzo wąska i nie przepadam za giętymi kierownicami. Potem pewnie zajmę się hamulcami może Avid Elixir albo nowe Deore
pozdrawiam i zachęcam do komentowania
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.