Razor1911 Napisano 25 Września 2012 Udostępnij Napisano 25 Września 2012 Witam, jak można pozbyć się luzów w tym amortyzatorze? Jak widać na zdjęciach jest sporo miejsca między uszczelką a lagami, czy wystarczy wymienić uszczelkę na np. Bomber Cieknie? _____ Uszczelki do Marzocchi 32 mm (2646822697) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. czy trzeba wymienić całe lagi dolne ? Ile taki amortyzator jest wart używany mniej więcej ? Bo nie wiem czy opłaca się mi go kupić. Oto fotki: P.S jaka jest średnica górnych lagów ? I czy dolne golenie pasowały by od SR XCM v3 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arhain Napisano 25 Września 2012 Udostępnij Napisano 25 Września 2012 Trup, szkoda jakiegokolwiek zachodu i kombinowania. Jest cała masa zdrowych rowerów do kupna, poogladaj allegro wybierz coś normalnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Razor1911 Napisano 25 Września 2012 Autor Udostępnij Napisano 25 Września 2012 Ja tylko amortyzatora szukam A golenie dolne pasowały by od XCM v3 2011 ? Bo posiadam tego amorka i jak bym kupił tego Duro Triple to mógłbym podmienić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 25 Września 2012 Udostępnij Napisano 25 Września 2012 Nie, bo XCM ma golenie 28mm, a Duro chyba 32mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Razor1911 Napisano 25 Września 2012 Autor Udostępnij Napisano 25 Września 2012 Więc co mógłbym zrobić żeby zlikwidować te luzy? Te uszczelki co wyżej podałem pomogły by ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 25 Września 2012 Udostępnij Napisano 25 Września 2012 Wymienić amorka. Z takimi luzami to dosłownie WRAK. Co z nim robiłeś, że tak wygląda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Razor1911 Napisano 25 Września 2012 Autor Udostępnij Napisano 25 Września 2012 Mam okazje go tanio kupić Ok, w takim razie temat do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert93 Napisano 25 Września 2012 Udostępnij Napisano 25 Września 2012 Zmiana uszczelek nic nie da. Na 99% ślizgi w dolnych goleniach są zjechane. Pewnie dostały się kamyczki i piasek, a ślizgi w duro są plastikowe, więc wystarczyło trochę pojeździć i teraz nadaje się na złom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.