David93 Napisano 25 Września 2012 Napisano 25 Września 2012 Witam wszystkich forumowiczów. Chciałbym kupić chwyty, które będą trwałe i wygodne i wypadło na chwyty PRO XC Slim i Ritchey PRO Truegrip 6. Wiem że chwyty PRO są wygodne ale wiem też, że firma Ritchey jest też bardzo dobra ale nie mam pojęcia czy one są również tak samo wygodne jak chwyty PRO Chciałbym się dowiedzieć czy ktoś miał z nimi do czynienia i które będą leprze. Dodam że kupuję chwyty po to aby móc założyć rogi Ritchey PRO XC Slim: Chwyty kierownicy PRO XC Slim czarne (2632745018) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Ritchey PRO Truegrip 6: Ritchey PRO Truegrip 6 biało/czarne chwyty BC.pl (2607303008) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Michauuu Napisano 25 Września 2012 Napisano 25 Września 2012 Bierz ritcheya sam takie mam i są bardzo wygodne,nie kręcą się i dobrze trzymają kolor
Matrixxx Napisano 25 Września 2012 Napisano 25 Września 2012 Lepszym wyborem na pewno będą chwyty Ritcheya , po pierwsze , śa białe , więc jeśli kierownice czarną lub białą to będzie nieźle grało kolorystycznie , po drugie Ritchey jest dobra , cechująca się dobrym wykonaniem swoich produktów firma , a na tych chwytach widnieją dóże ( widoczne ) jej napisy. Ja bym wziął Ritcheye.
AntyIdiota Napisano 25 Września 2012 Napisano 25 Września 2012 Truegrip mi się podobały, jednakże są dość twarde i drogie względem tego co oferują. Lepsze będą(i takie kupiłem) Ritchey WCS TrueGrip - pianka.
David93 Napisano 22 Grudnia 2012 Autor Napisano 22 Grudnia 2012 Temat do zamknięcia. Dzięki za podpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.