Terrqge Napisano 24 Września 2012 Udostępnij Napisano 24 Września 2012 Właśnie miałem zamawiać rogi accent sprint za 35zł, ale okazało się, że sklep nie ma ich na stanie i w tej samej cenie zaproponowali mi rogi accent sprint 2 które podobno niewiele się różnią. Jak jest z wygodą, użytkuje ktoś może sprint 2? O sprincie są dosyć dobre opinie i nie wiem czy się w tego drugiego pakować, rogi (sprint 2) są krótsze o pół centymetra i cięższe o 7 gram każdy, poza tym mają inny wygląd, szczerze to chyba sprint mi się bardziej podoba. I nie wiem czy szukać sprint'ów gdzie indziej (nie łatwo o nie bo sklepy nie mają najczęściej na stanie), wziąć sprint 2, czy może polecacie jakieś inne rogi do 35zł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
clus Napisano 28 Września 2012 Udostępnij Napisano 28 Września 2012 Sprint 2 Rogi kierownicy. Wykonane ze stopu aluminium 6061-T6. Długość: 95 mm. Waga: 135 g (para). Sprint Rogi kierownicy. Wykonane ze stopu aluminium 6061-T6. Spawane. Długość: 100 mm. Waga: 102 g (para). Jeździłem na sprincie, dość wygodne, z tego co widzę to je już wycofali z produkcji dlatego pewnie ciężko je dostać; sprint 2 wyglądają bardzo podobnie, są troszkę krótsze, nie powinno to moim zdaniem zrobić wielkiej różnicy w komforcie jazdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Terrqge Napisano 1 Października 2012 Autor Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Kupiłem sprint 2, bardzo fajne, jedyna wada to wg mnie brak korków w zestawie, trochę szkoda bo mam teraz dziury w kierownicy. Poza tym bardzo wygodne. Może jutro przetestuje na jakimś dłuższym odcinku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.