Skocz do zawartości

[rogi] Accent Sprint a Accent Sprint 2. Różnice

Terrqge

Rekomendowane odpowiedzi

Właśnie miałem zamawiać rogi accent sprint za 35zł, ale okazało się, że sklep nie ma ich na stanie i w tej samej cenie zaproponowali mi rogi accent sprint 2 które podobno niewiele się różnią.

Jak jest z wygodą, użytkuje ktoś może sprint 2? O sprincie są dosyć dobre opinie i nie wiem czy się w tego drugiego pakować, rogi (sprint 2) są krótsze o pół centymetra i cięższe o 7 gram każdy, poza tym mają inny wygląd, szczerze to chyba sprint mi się bardziej podoba.

I nie wiem czy szukać sprint'ów gdzie indziej (nie łatwo o nie bo sklepy nie mają najczęściej na stanie), wziąć sprint 2, czy może polecacie jakieś inne rogi do 35zł?

Sprint 2 Rogi kierownicy. Wykonane ze stopu aluminium 6061-T6. Długość: 95 mm. Waga: 135 g (para).

Sprint Rogi kierownicy. Wykonane ze stopu aluminium 6061-T6. Spawane. Długość: 100 mm. Waga: 102 g (para).

Jeździłem na sprincie, dość wygodne, z tego co widzę to je już wycofali z produkcji dlatego pewnie ciężko je dostać; sprint 2 wyglądają bardzo podobnie, są troszkę krótsze, nie powinno to moim zdaniem zrobić wielkiej różnicy w komforcie jazdy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...