jasinski21444 Napisano 24 Września 2012 Udostępnij Napisano 24 Września 2012 Witam . Mam problem z tym iż niektóre funkcje forum mi nie działają a jest to np moment w którym trzeba kliknąć np Wybierz Album lub Nowy Album klikam i nic się nie dzieje czy dodawanie komentarzy w galerii. Macie jakiś pomysł jak to rozwiązać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 25 Września 2012 Autor Udostępnij Napisano 25 Września 2012 @edit Nie działa także cytowanie postów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 26 Września 2012 Root Admin Udostępnij Napisano 26 Września 2012 To sprawdz na innym komputerze. Gwarantuje ci, ze dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Nie sądzę . Sformatowałem dysk i nadal nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 27 Września 2012 Root Admin Udostępnij Napisano 27 Września 2012 A ja sądzę, że jest inaczej Co z tego, że zrobiłeś format? Możesz mieć zainstalowane te same śmieci blokujące funkcjonalności. Zobacz na innym kompie, że działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 27 Września 2012 Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Niestety Mieciu ma rację cytowanie działa, to chyba u cb problem tylko jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 28 Września 2012 Root Admin Udostępnij Napisano 28 Września 2012 Problem ROZWIĄZANY. Użyj funkcji 'ZGŁOŚ', jeżeli posiadasz wątpliwości/zażalenia/reklamacje lub chcesz ponownie otworzyć temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.