rozbujnik Napisano 24 Września 2012 Udostępnij Napisano 24 Września 2012 Chcę zamówić kilka ubrań na zimę i wypadło na firmę Rogelli. Jednak patrząc na ich tabelę rozmiarów wychodzi, że powinienem kupić je w rozmiarze L/XL, do wzrostu 178cm. Na codzień noszę natomiast M'ki. Czyżby tabela rozmiarów w Rogelli była nieco zawyżona ? W lidlu z ostatniego rzutu, kupowałem ciuchy w najmniejszym męskim rozmiarze M (48/50). Tak samo kupiłem ostatnio bokserki termiczne i także w rozmiarze S/M. Chciałbym uniknąć późniejszej wymiany rozmiarów i kilku z rzędu wysyłek... Może ktoś ma większe doświadczenie z ich rozmiarówką ?? Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
struszek15 Napisano 25 Września 2012 Udostępnij Napisano 25 Września 2012 Witam. Ja mam 171 cm wzrostu. Jestem niski, ręce raczej krótkie ale za to szerszy w klatce i w barkach. Mam przyjemność użytkować bluzę ROGELLI w rozmiarze właśnie L gdzie większość ciuchów mam S/M. Bluza pasuje na mnie idealnie. Trzeba sprawdzać wymiary. Link do tej bluzy http://allegro.pl/rogelli-bluza-kolarska-klatka-102cm-l-i2576884012.html pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.