karpik75 Napisano 24 Września 2012 Udostępnij Napisano 24 Września 2012 Już od jakiegoś czasu planowałem zorganizować spotkanie. Czas najwyższy aby przejść od słów do czynu. W związku z moim powrotem na koła zapraszam wszystkich Rowersów na małą wyżerkę u mnie na chacie w terminie 01.10 lub 15.10 godz. ok 16. Napiszcie mi który termin Wam odpowiada i kto będzie. PS.: Menu ustalam sam i jedyne na co macie wpływ to napoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zyziu Napisano 24 Września 2012 Udostępnij Napisano 24 Września 2012 No ale to na rower a nie w domu siedzieć będziemy. 1 października mi najbardziej odpowiada. na pewno będę miał wolne, tak przypuszczam. Natomiast jeśli chodzi o płyny to izobronek na stargolu. dziękuje pozdrower!;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 24 Września 2012 Udostępnij Napisano 24 Września 2012 1 październik jest początkiem tygodnia ; u mnie odpada. 15, taka sama prawie data ... Nie da rady, na dłuższe posiedzenie. Jakiś termin w weekend koło 10-tego I co to za spotkanie, skoro razem nie pojeździmy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik75 Napisano 24 Września 2012 Autor Udostępnij Napisano 24 Września 2012 Możemy pojeździć, a potem wpaść do mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 24 Września 2012 Udostępnij Napisano 24 Września 2012 Ale jakiś ludzki termin by się przydał. Weekend nie pasuje ? Sorry, ale początek tygodnia i na lekkim kacu cisnąc do pracy, nie widzi mi się. Przemyśl Tydzień, obojętnie jaki dzień u mnie odpada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik75 Napisano 24 Września 2012 Autor Udostępnij Napisano 24 Września 2012 Przepraszam za zamieszanie; teraz widzę mój błąd - nie ma to jak patrzeć na wrzesień i umawiać się na październik. Termin to 6 październik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzkm Napisano 24 Września 2012 Udostępnij Napisano 24 Września 2012 to niestety beze mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 25 Września 2012 Udostępnij Napisano 25 Września 2012 Ojj Karpik widzę, że logistyka ci zawodzi trochę, a tak dobra była kiedyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zyziu Napisano 25 Września 2012 Udostępnij Napisano 25 Września 2012 6 października siedzę w Krakowie na UJ, zajęcia mi się zaczynają.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik75 Napisano 25 Września 2012 Autor Udostępnij Napisano 25 Września 2012 Nie bedzie Grzegorza, Zyziolka..... ehhh... W takim razie zawieszam propozycję spotkania do momentu gdy sypnie śniegiem Zmrozi Wam tyłki to chętniej wybędziecie na ciepłą wyżerkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 26 Września 2012 Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Wtedy to pozostanie nie sympatyczna podróż blachosmrodem lub busosmrodem w nie zbyt ciekawych warunkach panujących na drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 3 Października 2012 Udostępnij Napisano 3 Października 2012 (edytowane) Jako, że zbliża się weekend to może wspólny wypad w sobotę bądź ewentualnie w niedzielę!? Co wy na to było zrobić pętelkę po Lasach Panewnickich: Starganiec-Stara Kuźnia-Reta Śmiłowicka-Starganiec Potem ognisko na Stargańcu? Jacyś chętni? Edytowane 3 Października 2012 przez biker90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 3 Października 2012 Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Mogę gdzieś w sobotę wyskoczyć. Dajcie znać, o której i gdzie zebranie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 3 Października 2012 Udostępnij Napisano 3 Października 2012 (edytowane) Myślę, że o 16 można na Stargańcu się spotykać, a kto chce to 15 małą pętelkę zrobić tak jak proponowałem! Ogólnie to wszystko jest do ustalenia jak zawsze :huh: Pytanie chyba ognisko robimy co nie!? Edytowane 3 Października 2012 przez biker90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 6 Października 2012 Udostępnij Napisano 6 Października 2012 To co 16 na Stargańcu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik75 Napisano 6 Października 2012 Autor Udostępnij Napisano 6 Października 2012 (edytowane) Ja melduję się o 16 Stargolu Do zobaczenia Edytowane 6 Października 2012 przez karpik75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 6 Października 2012 Udostępnij Napisano 6 Października 2012 Relacja z naszego spotkania na Stargańcu: http://gizmo201.bikestats.pl/825365,Starganiec.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 6 Października 2012 Udostępnij Napisano 6 Października 2012 Dzięki za miłe, jak zawsze zresztą towarzystwo Szkoda, że nas tak mało, ale to już chyba tradycja, że zjawia się parę osób, nie zależnie od tego ile jest w grupie. http://devilek.bikestats.pl/825472,Spotkanie-bikersow.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik75 Napisano 7 Października 2012 Autor Udostępnij Napisano 7 Października 2012 Rówież dziękuję za miłe spotkanie. W sumie było 6 osób wiec nie ma źle (wiem że zloty bywały skromniejsze;) ). Przy okazji pierwszy raz na ognisku zagościł Irek34 Tak że nie ma źle. Myślę że w przyszłym roku możemy otworzyć temat na głównym forum - coś na wzór tego na którym się poznaliśmy i rozkręcić to w naszym stylu i klimacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
galadriel Napisano 8 Października 2012 Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Tez dziekuje :-) i do nastepnego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi