Dawid1989 Napisano 24 Września 2012 Udostępnij Napisano 24 Września 2012 Witam. Mam kilka pytań i będę wdzięczny za odpowiedzi. Poszukuję pomocy w wyborze roweru. 1. Poszukuję roweru trekkingowego tak do 2000 zł. Co jest warte uwagi w tej cenie ? 2. Czy lepiej robić zakupy przez sieć czy jednak osobista wizyta w sklepie rowerowym będzie korzystniejsza? 3. Jak oceniacie sieć sklepów ROJAX? 4. Mam 185cm wzrostu i wagę 93 kg. Jakie parametry techniczne będą dla mnie najlepsze tzn rozmiar ramy itd. Pewnie są to banalne pytania ale nie znam się na tym i nie chciałbym aby sprzedawca wcisnął mi "kit". Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michauuu Napisano 24 Września 2012 Udostępnij Napisano 24 Września 2012 Przy Twojej wadze to od crossa będzie lepszy 29er... Używka też wchodzi w grę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawid1989 Napisano 24 Września 2012 Autor Udostępnij Napisano 24 Września 2012 Używka nie bardzo coś nowego. Planuje wyprawy tak do 100km... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roman79 Napisano 1 Października 2012 Udostępnij Napisano 1 Października 2012 No nie wiem sam, ja chyba bym brał. Poszukaj sobie w necie jeszcze roweru AUTHOR Advent Moim zdaniem ten model jednak bedzie dla Ciebie najlepszym rozwiązaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.