Kenzie Napisano 24 Września 2012 Udostępnij Napisano 24 Września 2012 Jak w temacie. Pochwalcie się swoimi maszynami Jakaś historia Waszych maszyn? W moim przypadku na przykład jest tak, że w 2005r zostałem właścicielem Giant'a Bouldera SE i przez te wszystkie lata aż do dziś, sukcesywnie wymieniałem części, aż pewnego dnia rama pękła i... przerzuciłem się na Authora. Chwalę sobie jak najbardziej mojego Tractiona. Fakt faktem, że to tylko rama, a reszta osprzętu to Shimano jednak maszyna spisuje się wyśmienicie. A u Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
caicedo9 Napisano 27 Września 2012 Udostępnij Napisano 27 Września 2012 U mnie od niemal roku Author Basic 2010. Planuję przez zimę poddać go pewnym modyfikacjom. Na pierwszy rzut pójdzie zapewne amortyzator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 4 Października 2012 Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Ja 2 lata temu kupiłem seryjnego Authora Classica. Po pierwszym tyś km stwierdziłem że trzeba go zmodyfikować I tak oto została sama rama i stery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenzie Napisano 7 Października 2012 Autor Udostępnij Napisano 7 Października 2012 A na jaki amortyzator się szykujesz caicedo9 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shortee Napisano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Cześć, też od zeszłego roku jestem posiadaczem Authora Traction 2011, zaczynam coś w nim zmieniać ale bez szaleństw. Jak będzie padać to wymieniam, na chwilę obecną pracuje nad mostkiem i zbieram kasę na komplet nowych kół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 22 Lutego 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Ja mam Authora Egoista z 2010, pierwszy rocznik z taperową główką sterową. Straszne kowadło ta rama, jakoś specjalnie mi się nie podoba, ale że mam sentyment do Czechów to tak u mnie została. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dlugasek Napisano 24 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 (edytowane) Witam wszystkich , ja przemieszczam się authorem airline z 2010r ze zmian dokupiłem tylko krótkie rogi ritcheya na razie nie planuje żadnych zmian póki co jeżdzi się bardzo dobrze Edytowane 24 Lutego 2013 przez dlugasek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenzie Napisano 26 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Ja powinienem w końcu zrobić zdjęcia swojej maszyny, ale coś ciężko mi to idzie. Zawsze coś się dzieje Ktoś z ekipy wybiera się na Zlot? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ppawel239 Napisano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Witam Do niedawna jeździłem poczciwym ale już nieźle dojechanym rowerkiem na ramie McKinley. Dużo przeszedł ale mnie nie zawiódł. Ostatnio jednak postanowiłem zainwstować w nowy sprzęt. Złożyłem sprzęt na ramie Authora Egoist i muszę napisać - bajka!!!. Świetnie się prowadzi, mega zwinny - fakt porównująć z poprzednim, dość starym rowerem każdy pewnie taki by był, ale nie żałuje wyboru. Rowerek mam od może dwóch tygodni i śmigam jak natchniony. Nie zamieniłbym teraz na żaden inny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenzie Napisano 26 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 No przyznaję, że maszynka jest naprawdę zacna! Jednak z tego co sądzę po zdjęciach to rozmiar ramy nie jest za duży, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ppawel239 Napisano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Rozmiar ramy 17,5". Osobiście rozglądałem się za jakąś 18" bądź 19" przy moich 175 cm wzrostu, ale sprzedawca mi doradził, że 17,5" będzie dla mnie jak znalazł. Kurcze nie pomylił się, rozmiar idealny, świetnie się na nim czuję i cieszę się że nie wziąłem większego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenzie Napisano 27 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Skromnie wygląda ten rower, ale przyznaję, że jest naprawdę elegancki. Sam powinienem na dniach dodać zdjęcia swojej maszyny, bo dodaję i dodać nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ronink Napisano 4 Października 2014 Udostępnij Napisano 4 Października 2014 Rozmiar ramy 17,5". Osobiście rozglądałem się za jakąś 18" bądź 19" przy moich 175 cm wzrostu, ale sprzedawca mi doradził, że 17,5" będzie dla mnie jak znalazł. Kurcze nie pomylił się, rozmiar idealny, świetnie się na nim czuję i cieszę się że nie wziąłem większego. Witam Posiadam Visiona z 2003 roku rama 19 , rowerek składany od podstaw, w 2008 wymienionny napęd(kaseta+łańcuch) i koła. Dodam, iż posiadam 173cm i rama jest w sam raz. Rowerek troszke lat już ma, ale sprawuje się wyśmienicie, niedługo postaram się dodać fotki, waga roweru poniżej 9.5kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rampage87 Napisano 2 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2017 Witam. Author aGang p.m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi