Madison Napisano 22 Września 2012 Udostępnij Napisano 22 Września 2012 Witam, potrzebuję rękawiczek do jazdy MTB. Co sądzicie o Fox Airline http://allegro.pl/fox-airline-rekawiczki-cross-enduro-dh-mtb-rozm-xl-i2587871239.html Albo czy możecie polecić inne do powiedzmy 80zł. I jak rozumieć tą rozmiarówkę ? 22-23c ? co to znaczy mam normalną rękę nie wiem czy brać L czy XL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 22 Września 2012 Udostępnij Napisano 22 Września 2012 Chodzi prawdopodobnie o obwód dłoni, zmierzone poniżej palców a powyżej kciuka. Nie wiem czym jest "normalna" ręka Xl w foxie to już spore łapawice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madison Napisano 22 Września 2012 Autor Udostępnij Napisano 22 Września 2012 hmm. no więc mam tam 21-22 zależy jak zmierze ok skoro XL w foxie są dość duże no to L bym szukał, z wyglądu fajne, chyba zaryzykuję, 60zł to nie majątek może ktoś z forum ma takowe i się wypowie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 22 Września 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Września 2012 Chodzi prawdopodobnie o obwód dłoni, zmierzone poniżej palców a powyżej kciuka. Hmm, a nie o odległość od środkowego palca do nadgarstka? Bo generalnie jak podają szerokość dłoni to właśnie nie obwód to jej szerokość we wspomnianym miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 22 Września 2012 Udostępnij Napisano 22 Września 2012 Szerokość dłoni 21 cm? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madison Napisano 23 Września 2012 Autor Udostępnij Napisano 23 Września 2012 Już sprawdziłem, wymiar 20,21,22,23 zazwyczaj w tych okolicach to jest obwód dłoni jak napisał tobo niestety Airline nie ma w rozmiarze L znalazłem jeszcze takie http://allegro.pl/fox-rekawiczki-dh-mtb-cross-downhill-rozm-l-i2618971591.html albo http://www.fmx.pl/prod_1185_Rekawice_SCOTT_250_Series_2011_-_Niebieski_.html jakieś rady ? ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grindz0ne Napisano 23 Września 2012 Udostępnij Napisano 23 Września 2012 Witam, potrzebuję rękawiczek do jazdy MTB. Co sądzicie o Fox Airline FOX AIRLINE REKAWICZKI CROSS ENDURO DH MTB ROZM XL (2587871239) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Albo czy możecie polecić inne do powiedzmy 80zł. I jak rozumieć tą rozmiarówkę ? 22-23c ? co to znaczy mam normalną rękę nie wiem czy brać L czy XL Ja też nie mam grabi...Tylko normalne dłonie i w XL trochę wąskie z przodu przy ściąganiu...Jeżdżę w nich już pół sezonu...Rękawiczki raczej do XC.Bardzo delikatny materiał sądzę że przy glebie konkretnej były by do wywalenia.Wentylacja na poziomie średnim...zależy jak kto jeździ i jak często pocą mu się dłonie Po zawodach ET w Brennej rękawiczki były na maksa zasyfione i przemoknięte.Trzeba je później moczyć przez 24h w Vanish itp.Jak za taką kasę tzn. 60zł są ok ale tylko w okresie wiosna/lato. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kontooo2 Napisano 24 Września 2012 Udostępnij Napisano 24 Września 2012 Co polecicie w przedziale do 200 zł ? Z długimi palcami tak na wiosnę - jesień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.