vitesse Napisano 3 Października 2012 Udostępnij Napisano 3 Października 2012 jakbys mial jeszcze wkretak udarowy to ulatwi sprawe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luk33 Napisano 3 Października 2012 Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Ja jeszcze dodam, że jeśli mamy przekręcony imbus warto przed drastyczniejszymi metodami odkręcenia spróbować odkręcić innym najlepiej nowym kluczem imbusowym. Często nowy klucz jeszcze się zahaczy o dolne wypustki i odkręci śrubę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 5 Października 2012 Autor Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Objechałem wszystkie 4 torxy 40 jakie miałem w domu po 4 wkurzyłem sie i pojechałem do sklepu po nowe. Torxy Stanleya nawet po nich nie widać że je wbiłem w śrubę Śruba wykręcona wszystko. Dzięki wszystkim za pomoc 3 wiertła pękły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.