mono Napisano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 Powiedzcie mi jaki trzeba dokupić adapter do widelca Manitou Axel pod Avid BB5 203mm, ewentualnie za ile ? i gdzie można go dostać ? Dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wookie Napisano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 skad ci strzelil do glowy pomysl zeby taka tarcze pakowac do tego amorka ? zlapie luzy i bedzie sypal pomyslales o tym ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mono Napisano 9 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 Nie mędrkuj tylko pomóż jeśli wiesz ? Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 skad ci strzelil do glowy pomysl zeby taka tarcze pakowac do tego amorka ? Dla szpanu! Nic więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mono Napisano 9 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 Dzięki chłopaki, to bardzo miłe... jakoś kiedy wybierałem amora do 600 zł to nie przypominam sobie żeby któryś z was polecił mi cokolwiek. Musiałem rozstać się z Judy XC'98 bo miał za krótką rurę do nowej ramy. Dlatego kupiłem to na co było mnie stać. Mam już 2 BB5 i potrzebuje porady, jeśli nie macie zamiaru mi jej udzielić, a mówić takie głupoty to może lepiej już nic nie piszcie. Schwefel mówisz że dla szpanu. Nie wiem jaki masz rower pozatym że to Gianta ale po DC wookiego widze że ma "torszke" większe fundusze na swojego bajka niż ja. Jeśli amor złapie luzy to będzie moja sprawa i może będzie nawet dobrze to kupie sobie lepszy, wtedy przyjde prosić was o radę zanim dokonam zakupu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jo_jacek Napisano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 Mam przed nosem katalog Avida i jest adapter Post Mount 203 do Avida. Cena jezeli dobrze widze to 45zł. Wejdź na www.harfa-harryson.com.pl i zapytaj tam. Wiem że sa przedstawicielami Avida ale nie wiem czy prowadza sprzedaz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wookie Napisano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 Powiem tak , po pierwsze www.google.pl i juz bys dawno znalazl ;] , chocby wlasnie w harfie bo oni maja avida. A tak w ogole to zdecydowanie zmienil bym ta tarcze na mniejsza - 200 to przesada w tym amorku nawet jak na mechnika. pomysl o tym dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 Do AXELA jest maxymalnie 160mm tarcza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mono Napisano 9 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 To nie można było tak od razu ? Teraz rozumiem że 200 są za duże... zatem założe na razie tylko tył. Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wookie Napisano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Oj tam a nie mozna sie troche powkurzac , ciekawiej sie robi od razu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mono Napisano 10 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Dobra to zakladam na tyl, a na przod na razie jakies V-ki Avid. Moze chce ktos kupic nowke BB5 za 200 zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wookie Napisano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Sprzedaj moze sama tarcze a zakup mniejsza i adapter , po sprawie bedzie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.