Skocz do zawartości

[adapter] Avid BB5 i Manitou Axel

mono

Rekomendowane odpowiedzi

Dzięki chłopaki, to bardzo miłe... jakoś kiedy wybierałem amora do 600 zł to nie przypominam sobie żeby któryś z was polecił mi cokolwiek. Musiałem rozstać się z Judy XC'98 bo miał za krótką rurę do nowej ramy.

Dlatego kupiłem to na co było mnie stać. Mam już 2 BB5 i potrzebuje porady, jeśli nie macie zamiaru mi jej udzielić, a mówić takie głupoty to może lepiej już nic nie piszcie.

Schwefel mówisz że dla szpanu. Nie wiem jaki masz rower pozatym że to Gianta ale po DC wookiego widze że ma "torszke" większe fundusze na swojego bajka niż ja.

Jeśli amor złapie luzy to będzie moja sprawa i może będzie nawet dobrze to kupie sobie lepszy, wtedy przyjde prosić was o radę zanim dokonam zakupu.

Powiem tak , po pierwsze www.google.pl i juz bys dawno znalazl ;] , chocby wlasnie w harfie bo oni maja avida.

A tak w ogole to zdecydowanie zmienil bym ta tarcze na mniejsza - 200 to przesada w tym amorku nawet jak na mechnika. pomysl o tym dobrze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...