kermittt Napisano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 Witam Zastanawiam sie nad zakupem rekawiczek na rower, poniewaz od kilku dni mam bardzo popekana, czerwona i piekaca skore na zewnetrznych czesciach dloni. Wydaje mi sie ze powodem tego jest jazda na rowerze, poniewaz juz raz tak mialem ale nie pamietam w jaki sposob przeszlo. Moje pytanie jest wiec nastepujace: czy jazda w rekawiczkach zapobiegnie takim rzecza czy tez powinno to samo ustapic? Jesli potrzebne sa rekawiczki to prosil bym o podanie przykladowych ktore nadaja sie do streetu (kross sign ds). Mysle ze cena jaka moge zaplacic to okolo 130zl ps. dodam jeszcze ze chcialbym jezdzic w nich rowniez w cieple dni wiec powiedzcie czy nadaja sie jakies z dlugimi palcami:) (i nie mowcie ze tak to tylko w erze;p) pozdrawiam kermittt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Wiesz ja po miechu trzymania ręki w gipsie miałem staaasznie popękaną skórę, tak że kawałki naskórka zostawała mi na rączce :035: Kupiłem rękawiczki, jakies najzwyklejsze, ale dobre, rozwalaja się już ale maja ze 2 lata i powiem ci że problem popękanej skórey odzszedł w niebyt, także rękawiczki jak najbardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Przede wszystkim kup sobie krem do rąk, najlepiej jakiś mocno natłuszczający. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.