trupek Napisano 20 Września 2012 Napisano 20 Września 2012 Witam. Przymierzam się do zakupu butów na maratony. W związku z tym ,że sezon rowerowy niestety pomału dobiega końca ,dlatego niebawem zaczną się wyprzedaże (ciut z wyprzedzeniem piszę) - chciałbym prosić abyście podpowiedzieli mi gdzie mogę znaleźć jakieś dobre sklepy handlujące butami marki: diadora, spec. + sklepy z większym inwentarzem obuwniczym (bez względu na producenta). Okolice Tychów, Katowic - tak jak w temacie.
jacekp Napisano 20 Września 2012 Napisano 20 Września 2012 spec - twomark chorzów Bylem na dniu testowym w Twomarku w Bielsku i proponowali buty speca po obnizonej cenie nie pamietam niestety ani modelu ani ceny ale warto sprawdzic
JjForcebreaker Napisano 21 Września 2012 Napisano 21 Września 2012 Kupowanie butów w sklepach? Dobre sobie. Twomark, Bikershop, Bike Atelier, sklepy z sieciówki Dobre Sklepy Rowerowe... 1. Znajdź but od danego producenta (model w większości nieważny jeśli jest w tej samej klasie) 2. Przymierz kilka rozmiaró i wybierz dobry 3. Kup ten but na którymś sklepie rowerowym (XTRaBike, Formicki itp) czy Allegro kilka dych taniej, wliczając w to wysyłkę
trupek Napisano 21 Września 2012 Autor Napisano 21 Września 2012 Chodzi mi po prostu o sklepy z dużym wyborem butów rowerowych - nie zamierzam kupować tam gdzie będzie drogo ,dlatego czekam na jakieś wyprzedaże. Ale w ciemno też nie chcę kupować ,dlatego wpierw muszę znaleźć odpowiedni model który będzie mi pasował. Wtedy poszukam na wyprzedażach - w jakiś sklepach ze sprzętem rowerowym (bądź na necie). Dzięki za każdą nową propozycje jak i za te powyżej.
demek Napisano 21 Września 2012 Napisano 21 Września 2012 http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=3103303 spory wybor shimano, sklep w Imielinie
Gibas Napisano 21 Września 2012 Napisano 21 Września 2012 Ja kupiłem Diadory w Bike Atelier w bardzo dobrej cenie -40% zeszłoroczny model.
trupek Napisano 21 Września 2012 Autor Napisano 21 Września 2012 Tzn. kilka dni temu czy ciut wcześniej? Ps: Widzę ,że ogólnie są już wyprzedaże poszczególnych modeli w tym sklepie - dzięki za informacje na pewno sprawdzę poszczególne oferty.
Gibas Napisano 22 Września 2012 Napisano 22 Września 2012 Buty kupiłem na przełomie lipiec / sierpień.
aegis Napisano 27 Września 2012 Napisano 27 Września 2012 przymierz w sklepie i kup w necie -o wiele taniej niz w wspomnianych sklepach
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.