karpik75 Napisano 19 Września 2012 Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Po ponad 3 miesięcznym postoju spowodowanego kontuzją nadgarsta, w dniu 17.09 wraz z Gosisławą wyjechałem na mała przejażdżkę w celu dostarczenia roweru do serwisu. Tak że moi mili, jak tylko odbiorę rower (jak pogoda dopisze to będzie to jutro) zaczynam kręcić i wracam do Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 19 Września 2012 Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Po takim postoju, to choćby żaby i inne takie z nieba leciały, to po rower bym jechał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik75 Napisano 20 Września 2012 Autor Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Tak też do tego podszedłem i bez sprawdzania pogody, pojechałem dzisiaj odebrać rower. Jak się okazało serwis nie miał tam za wiele do roboty, podokręcali i poustawiali co trzeba i skasowali mnie... 10 zł (a miało być ok. 100 zł). Tak że po raz kolejny duży + dla SkiTeam. Przy okazji nabyłem nowy kask - taki sam jak poprzedni który poległ w boju, ale uratował mnie od wiekszego nieszczęścia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 13 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 (edytowane) Heh podaję pod głosowanie dołączenie do grupy nowego członka: Avatarus. Spytał czy może dołączyć do naszej grupy, ale to nie tylko ode mnie zależy grupa jest wspólna. Edytowane 13 Listopada 2012 przez biker90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 13 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 A niech sobie dołączy, byle to nie kolejny wirtualny rowerzysta, albo odmiana grupowa, typu zobaczymy go raz i już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik75 Napisano 14 Listopada 2012 Autor Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Podzielam opinię Devilka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 14 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Można go na próbę przyjąć chociaż nawet go nie znam, napisze co i jak, jak nie bd się udzielał to poleci od razu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi