biker90 Napisano 14 Listopada 2012 Autor Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Jeśli chętny jesteś to zapraszam poznasz kolegę nowego, a może go znasz już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manitoupower Napisano 14 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Mam niedziele wolna to moze sie wybiore z wami. Mozecie mi doradzic do 3500 zl co mozna dobrego kupic z 26 cali ? Walic w 2012 czy juz nowy rocznik i jaka firme moze np cube . Matka chce ojczymowi kupic rower na swieta Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 14 Listopada 2012 Autor Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Cube Acid ale to nie temat do tego, OFF TOPIC jak się patrzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 14 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 To skoro Tomek masz niedziele wolną, to dawaj także na kamieniołom A co do roweru, to idź w osprzęt, a nie firmę. Kubuś będzie ino ładnie wyglądał, nic więcej, tak samo Scott, Merida, Giant ... Ja bym szukał czegoś z starszego rocznika, bo osprzętowo lepszy będzie taki rower i cena pewnie też niższa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 14 Listopada 2012 Autor Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Koniec polecania i pytania o rower jaki kupić, nie jest to temat od tego. A co wypadu to zbiórka o 9.30 pod drewutnią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manitoupower Napisano 15 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Fajnie jakby snieg spadl byloby smiesznie dzis juz nad ranem bylo -2 umnie Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Teraz mam nonstop na popokudnie i o 23 wracam do domu poubierany jak na syberje bo pizdzi nieludzko a co dopiero bedzie zima. Juz widze filipa jak zasuwa w slipkach bo mu bedzie za cieplo :-) Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 15 Listopada 2012 Autor Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Oj uważaj teraz już mam termo na nogi, więc się grzej. A przy minus 2 już w krótkich zasuwałem więc się o mnie nie bój i zapraszam na wypad! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 15 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Że niby gdzie ta zbiórka ? Sorry, ale wymęczony jestem po ostatnich dwóch dniach w robocie i nic mi ta nazwa nie mówi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 15 Listopada 2012 Autor Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 (edytowane) Tam gdzie punkt A na mapie trasy, Devil na pewno wiesz gdzie to jest. Spójrz na mapę to bd wiedział, jak z Muchowca zjeżdżasz i przejeżdżasz przez te zawijasy barierkowe przez tory, jak byś leciał od strony Ochojca na Giszowiec tam jest coś ala tartak czy coś takiego potocznie drewutnia Edytowane 15 Listopada 2012 przez biker90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 15 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Ten pseudo sklep/tartak, jak się jedzie na 3 garby, jeśli dobrze kojarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 15 Listopada 2012 Autor Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Tak dokładnie tam gdzie prostytutki stoją często Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 17 Listopada 2012 Autor Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Mała zmiana planów ruszamy o 11, zbiórka dalej tam gdzie ustalone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 18 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 No ten tego Ostatnio umarłem po drodze, a było to ino 70km łącznie, więc dzisiaj sobie odbiłem z nawiązką Z Filipem pojechaliśmy do kamieniłomu w Libiążu ; miejsce warte odwiedzenia, bo jest na czym oko zawiesić. http://devilek.bikestats.pl/845433,Kato-Libiaz-kamieniolom-Kato.html ps. Grzegorz ; kamieniołom jest, hmm 10 minut drogi od miejsca, gdzie zmokliśmy jakiś czas temu w Libiążu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 19 Listopada 2012 Autor Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 A oto moja fotorelacja: http://gizmo201.bikestats.pl/845220,Libiaz-kamieniolom.html Dzięki za wypad Devil Na następną sobotę bądź niedzielę może jakieś wspólne ognisko o ile pogoda na to pozwoli i w miarę ciepło bd na dworze. Co wy na to? Druga opcja jest taka wycieczka na Paprocany, potem Wyry, Łaziska, Mikołów, Starganiec; taka pętla niezbyt mała niezbyt duża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 I co pojeżdżone ? Nikt już nie jeździ ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zyziu Napisano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Na tą pogodę polecam nordic walking. Mi to dobrze wchodzi;) POLECAM Wszystkim. Także zapraszam razem coś ogarniemy w WPKiW;) pozdrower;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Pochodzić ( i to robię ), to ja sobie mogę w pracy. Nawet kijków do tego mi nie potrzeba Jakoś pomimo 3 z przodu w liczbie lat, nie ciągnie mnie ani trochę do kijków, już prędzej bieganie w WPKiW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 5 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Prędzej niż takie daremne chodzenie to wolałbym już biegać, na co dzień mam dosyć chodzenia i załatwiania tego i owego. Lepiej wsiadaj na bike'a i kręć coś, a nie pierdołami się zajmuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzkm Napisano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 nordic walking to wcale nie takie pierdoły , sam sie przekonałem , co nie znaczy ze to lubie . a co do jezdzenia to mam rower rozłozony do ostatniej srubki , musze go w koncu wyczyscic porzadnie , w suporcie piachu co nie miara było . ja raczej do konca lutego mam wakacje od rowerkow , chyba ze pogoda bedzie jako tako łaskawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 5 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Pewnie trafią się dni cieplejsze jeszcze, Ja obecnie zawalony jestem pracą i może coś w weekend bd ogarniał, ale i w to wątpię! Uczelnia daje w kość ostatnio nieźle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 Idzie ktoś na koło jutro ? Takie zakończenie roku ; na stargol podjechać, izo.... walnać i powrót. Godziny raczej do południa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 29 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 (edytowane) Jako, że nowy rok już dobrze się zadomowił ogłaszamy propozycje wycieczkę wspólnych: 1. Pszczyna 2. Kraków 3. Góra Św. Anny 4. Wisła 5. Jeziorko Łysina w Bieruniu 6. Lędziny 7. Libiąż i tamtejszy kamieniołom 8. Rogoźnik 9. Świerklaniec 10. Siewierz- Karpik specjal for you 11. Olsztyn i tamtejsza Warownia 12. Zalew Sosina 13. Paprocany 14. Zamek Lipowiec w Babicach 15. Bielsko-Biała 16. Zakopane 17. Chudów 18. Lubliniec 19. Korzonek koło Kędzierzyna-Koźle 20. Cieszyn 21. Żywiec i Góra Żar 22. Ogrodzieniec 23. Pustynia Błędowska 24. Okoliczne wyjazdy/wypady.wycieczki w Lasach Panewnickich oraz Kobiórskich 25. Ogniska na Stargańcu bo jakby tego mogło braknąć Wiem, że niektóre wycieczki są dalsze niektóre bliższe, taki szkic mały mi powstał w głowie co do celu wycieczkowych, pewnie nie wszystkie zamieściłem. Czekam na wasze propozycje Edytowane 29 Stycznia 2013 przez biker90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzkm Napisano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 jak bedziesz tyle planował to mi czasu na gory nie wystarczy a po zimie proponuje na rozruszanie chudow zrobic i ognicho na stargancu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manitoupower Napisano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Ja bede sie teraz staral schudnac z 10 kilo by bylo latwiej jezdzic do tego moj syn idzie w tym roku do przedszkola wiec mam nadzieje ze zalicze wiecej wycieczek z wami niz w ubieglym roku na razie jezdze sporadycznie po tym jak omalo nie stracilem zycia bo powiem wam ze kierowcy zima wogole nie akceptuja rowerzystow na drodze ... niestety sciezki rowerowe nagle zniknely pod zwalami sniegu a na chodnikach slisko i wasko . Wiec mam uraz jezdzic zima chce jeszcze troche pozyc. Wiec czekam z utesknieniem na bardzo wczesna wiosne Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 5 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 (edytowane) Ofc większość planujesz asfaltem Kocie łby już mnie dobijają Ponownym podjazdem na Żar nie pogardzę, chociaż tymczasowo ciemno to widzę, bo kondycja poszła w pizdu ... 2, 3, 4, 11, 14, 16, 19, 20, 22, - Prio dla mnie. Reszta mnie średnio interesuje ; bo można tam dojechać samemu, bo nie jest daleko, bo byliśmy tam już kilka razy ... Dopisz sobie do listy Dolomity w Bytomiu. Edytowane 5 Lutego 2013 przez DEVILEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi