biker90 Napisano 25 Września 2012 Autor Udostępnij Napisano 25 Września 2012 (edytowane) Nie ma to jak zgranie To zostaje się zgadanie tylko konkretniej Od piątku wreszcie będę mógł nabijać km bo obecnie obowiązki gonią Przez ostatnie dwa tygodnie raptem 3 wypady krótkie zrobiłem, muszę nadgonić wreszcie i wsiąść się za kręcenie korbą Edytowane 25 Września 2012 przez biker90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik75 Napisano 25 Września 2012 Udostępnij Napisano 25 Września 2012 Filip taki przestój u Ciebie to wręcz szokujące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 25 Września 2012 Udostępnij Napisano 25 Września 2012 Się nam kolega obija i to strasznie, chociaż coś mi ćwierkał od Wiśle ps. Filip, szkoda, że Cię na treningu nie było Trasa malina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Napisano 26 Września 2012 (edytowane) Przestój niestety obowiązkowy i nic na to nie poradzę Chcieć kręcić to się chce, ale nie może. Ale coś za coś, kolano przynajmniej dojdzie do siebie Km mi uciekają, tyle by się nabiło, że 8tysi o których Zyziu mówił by padło wreszcie, a tak to będę musiał gonić w październiku Edytowane 26 Września 2012 przez biker90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 27 Września 2012 Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Filip, w sensie informacyjnym. Od piątku do niedzieli popołudnia mnie nie ma ; wyjazd służbowy. Także singiel, jak i cała reszta z mojej strony odpada. Ewentualnie, ale to jeszcze dam Ci znać, możemy coś ( jeśli będę na siłach ), pojechać w niedzielne popołudnie. Oby w tym ośrodku był chociaż jeden rower, bo na łeb tam dostanę przez dwa dni Wyjazd w okolice Strykowa, z tego co kojarzę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 28 Września 2012 Autor Udostępnij Napisano 28 Września 2012 (edytowane) Dzięki za info, na pewno się dogadam jeszcze potem P.S. Wracam do gry wreszcie, mam nadzieję, że i kolano też Oby jeszcze pogoda była by śmigać Edytowane 28 Września 2012 przez biker90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 3 Października 2012 Autor Udostępnij Napisano 3 Października 2012 (edytowane) Witam, Ktoś chętny na wypad do Cieszyna w piątek? Plan jest taki by zdążyć na pociąg z Ustronia o 14:05 więc zbiórka by była o 7:30 pod Kościołem Mariackim, a o 8:00 na Piotrowicach pod Kłosem tj. ulica Napieralskiego by na spokojnie zdążyć! Przebieg wycieczki znaczy się trasa to: Katowice->Pszczyna->Zapora w Goczałkowicach->Pierściec->Cieszyn->Ustroń Zdrój P.S. Wycieczka się nie odbędzie jeśli pogoda na to nie pozwoli lub będzie brak chętnych. Na razie chyba tylko Tomek się pisze pozdrower Edytowane 3 Października 2012 przez biker90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzkm Napisano 3 Października 2012 Udostępnij Napisano 3 Października 2012 mnie w weekend nie bedzie takze odpadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 3 Października 2012 Udostępnij Napisano 3 Października 2012 W piątek to się jeszcze pracuje ... Jak zawsze masz za dużo wolnego czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 3 Października 2012 Autor Udostępnij Napisano 3 Października 2012 (edytowane) Jakoś tak wyszło, że piątki mam wolne Ojj tam dla chcącego nic trudnego Edit: Co do zbiórki to mały edit nastąpił: o 8.00 spotykamy się na Podlesiu koło poczty! Edytowane 3 Października 2012 przez biker90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 3 Października 2012 Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Dla chcącego, nic trudnego ... Cieszyn raczej nie jest warty, brania specjalnie urlopu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 4 Października 2012 Autor Udostępnij Napisano 4 Października 2012 To w sobotę może się zgadamy na to ognisko. Trudno mówi się i jedzie dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 4 Października 2012 Udostępnij Napisano 4 Października 2012 To się dogadajcie i jakieś info, niech ktoś da, o której i gdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 5 Października 2012 Autor Udostępnij Napisano 5 Października 2012 (edytowane) Cieszyn, Ustroń oraz Wisła zaliczone A oto obiecana relacja: http://gizmo201.bike...tron-Wisla.html Edytowane 5 Października 2012 przez biker90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 7 Października 2012 Autor Udostępnij Napisano 7 Października 2012 (edytowane) Ktoś chętny w następny weekend bądź piątek jechać na małe co nieco na Pogorię III oraz IV ? Jak są chętni to pisać tu, to się zgadamy konkretnie wtedy. Obecnie to tylko pomysł i jest za wcześnie by podawać godzinę zbiórki. Co do zbiórki to standardowo Kościół Mariacki by to był. Albo druga opcja zbiornik Dziećkowice albo jeszcze Zalew Sosina. Do wyboru do koloru, to tylko od nas zależy gdzie się wybierzemy P.S. Kiedy powtarzamy ten nieszczęsny Siewierz, było mówione i obiecane, a tu nic z tej strony ani widu ani słychu Edytowane 7 Października 2012 przez biker90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 9 Października 2012 Autor Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Więc tak plan jest taki zbiórka 11.00 pod Kościołem Mariackim i kierujemy się w stronę Zalewu Dziećkowice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzkm Napisano 9 Października 2012 Udostępnij Napisano 9 Października 2012 ja niestety pracuje w weekend , wiec mnie nie bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manitoupower Napisano 10 Października 2012 Udostępnij Napisano 10 Października 2012 witam ja mam w niedziele wolne to mozna sie gdzies wybrac jak mi rower wroci z velo bo sie w######ilem i maja mi zrobic wkoncu hamulce bo dzialaja jak wielka chujnia a dalem za nie majatek... wogole witam na nowej grupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 10 Października 2012 Autor Udostępnij Napisano 10 Października 2012 (edytowane) No można gdzieś się wybrać Ja w niedzielę chciałem na Pogorie III i IV skoczyć bo w sobotę na Dziećkowice chyba pojadę jeśli brak chętnych będzie to pewnie sam to uczynię P.S. Wielka chujnia to jest tyle kasy dać za rowelek i żeby nie jeździć i jeszcze stał w serwisie do tego, to istna porażka jest Edytowane 10 Października 2012 przez biker90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 11 Października 2012 Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Chudów Panie i Panowie w weekend ? Dzień do ustalenia Zameczek finalnie, a po drodze piękna jesień. Jak starczy czasu, a raczej na pewno by starczyło, to ognisko na stargolu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 12 Października 2012 Autor Udostępnij Napisano 12 Października 2012 Też tak myślę, że Pogoria i Dziećkowice przy wietrze to się mija z celem. Tak więc propozycja Marcina vel. Devila jest lepsza od mojej. Proponuje zbiórkę pod Panoramę na Zadolu myślę, że chyba dobre miejsce to jest, poprzednio tak się ugadaliśmy tak i teraz można również. Co dnia mi to obojętne, może być i sobota i niedziela też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 13 Października 2012 Udostępnij Napisano 13 Października 2012 No i temat umarł ... Wcześniej nie było jak poinformować, bo grupa znikła ( znowu ). Chęci miałem coś pojeździć, a zakończyło się na siedzeniu w domu, w nie najlepszej kondycji zdrowotnej. No cóż, do następnego weekendu, mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 14 Października 2012 Autor Udostępnij Napisano 14 Października 2012 Ktoś chętny na ustawkę dziś o 14? Trasa do ustalenia A że nikt nie był chętny na wspólny wypad to pojechałem przypadkowo z Tomkiem na Chudów. Tak w sumie to miałem siedzieć w domu, ale nie wytrzymałem i pojechałem, a oto relacja z dzisiaj: http://gizmo201.bikestats.pl/829701,Chudow.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzkm Napisano 15 Października 2012 Udostępnij Napisano 15 Października 2012 czesc po sprawdzeniu pogody okazuje sie ze weekend ma byc słoneczny i w miare ciepły ok 18 stopni. proponuje wiec aby w sobote uczcic powrot Karpika na rower wycieczka do Wisły . warunkiem odbycia sie wycieczki jest oczywiscie pogoda jak i uczestnictwo w niej Karpika i Gosi , tempo sie nie ma co martwic bo ja tez nie jestem w formie wiec kazdy da rade i nie chce słyszec marudzenia . pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik75 Napisano 16 Października 2012 Udostępnij Napisano 16 Października 2012 (edytowane) Wczoraj rozmawiałem z Filipem i miałem jechać, ale oczywiście zawsze coś musi się wydarzyć. W sobotę i niedzielę mam dwie rodzinne imprezki. O ile w sobotę do ok 14.00 mogę coś podziałać, o tyle w niedzielę odpadm na całego. Przyszly weekend (27-28.10) spędzam z synem. Tak że najbliższy weekend w który mogę wyskoczyć na dalszą trasę to 03-04.11. Jeśli o mnie chodzi to jeśli nie będzie jakoś strasznie zimno to jestem na tak Edytowane 16 Października 2012 przez karpik75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi