DEVILEK Napisano 7 Marca 2013 Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Jak pogoda się taka utrzymie, jaką obecnie mamy za oknem, to ja za wycieczki leśne serdecznie dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 8 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 (edytowane) Na razie pada więc w lesie ciekawie bd, jeśli prognozy prawdę mówią to Ja odpuszczam i w sobotę i w niedzielę, nie mam zamiaru jeździć! Jeśli ciepło to jak najbardziej TAK Edytowane 8 Marca 2013 przez biker90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 8 Marca 2013 Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Na 105% nigdzie się z rowerem nie ruszam w weekend, choćby świeciło i było +20C ; choroba mnie rozłożyła dzisiaj w pracy :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zyziu Napisano 16 Marca 2013 Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Siemano. 21 czerwca wstępnie ogarniam trasę! Ma być prawdopodobnie 15 stopni, jbc można coś wspólnie ogarnąć i umówić się pod żyrafą w wpkiw, albo gdziekolwiek. Do zobaczenia pozdrower! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
galadriel Napisano 16 Marca 2013 Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 21 czerwca powiadasz.... hmmm Bo wiesz, wtedy moze byc troche cieplej niz 15 st :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manitoupower Napisano 16 Marca 2013 Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Moze mial na mysli 21 marzec . Wsumie pare miechow w ta czy w tamta nie robi roznicy :-) Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 17 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Siemano. 21 czerwca wstępnie ogarniam trasę! Co tak późno!? Ja tam zaczynam w przyszłym tygodniu jeździć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zyziu Napisano 17 Marca 2013 Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 (edytowane) 21 czerwca powiadasz.... hmmm Bo wiesz, wtedy moze byc troche cieplej niz 15 st :-D Marzec miałem na myśli Sorry podrower Edytowane 17 Marca 2013 przez Zyziu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzkm Napisano 18 Marca 2013 Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 co tak pozno ludzie zaczynacie jezdzic ? ja juz weekend na jurze spedziłem , a wczesniej po lasach panewnickich i po parku u mnie jezdziłem tu trak z endomondo z piatkowego wieczornego rowerowania http://www.endomondo.com/workouts/167175026/7884650 jazda po ciemku na jurze , super sprawa , polecam pare zdjec , co prawda nie moje , ale na kilku fotkach jestem , ciekawe czy mnie poznacie ? https://plus.google.com/photos/101926515611618581508/albums/5856399185039449505?authkey=CLSjusHtlJWsdw no i doszedł filmik , gdzie od połowy gosc z kamerka jedzie za mna https://docs.google.com/file/d/0B-ZOP8rZURlEemZnWWlDbHZpSjg/edit?pli=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barney93 Napisano 19 Marca 2013 Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Siemka, jako, że na MlodymBarney'u nie potrafie się zapisać do tego klubu tutaj to zrobiłem nowe konto... Ja cały czas śmigam i już zacieram ręce na pierwsze wspólne śmiganie... nie umie się doczekać kiełbaski z grilla w Wiśle:P Jakby ktoś był zainteresowany co do tej pory robiłem to proszę tutaj zaglądnąć http://barney.bikestats.pl/ Pogoda mnie przeraża a już było tak ładnie sucho i przyjemnie;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 19 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Witaj Wojtku, wreszcie u nas. Liczę, że z nami się na pierwszą wyprawę wybierzesz do Chudowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barney93 Napisano 19 Marca 2013 Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 a kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 19 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Pewnie weekend i jak już bd ciepło wreszcie. Jutro wiosna, a tu śnieg za oknem coś tu nie tak hmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barney93 Napisano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 i co Panowie z tą pogodą się dzieje...?:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzkm Napisano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 nie wiem , moze stary jestem , ale jeszcze pamietam ze kiedys w kwietniu tez sniegi były i na sanki sie chodziło lub narty teraz troche krzyku o snieg w kwietniu co prawda wcale mnie to nie cieszy ze wzgledu na rowerki , przegladajac swoja galerie picassa zauwazyłem ze 2 lata temu 29 marca jezdziłem juz po gorach , ehhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manitoupower Napisano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Moze to lepiej. Wkoncu rower pomalowany leży w bikershopie a ja mam palec zlamany wiec niech na razie sypie Sent from my Windows Phone 8S by HTC using Board Express Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barney93 Napisano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Inni by pojeździli... Panowie, może jakieś konkrety apropo pierwszego wspólnego tripu ustalimy? Gdzie jedziemy czy coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzkm Napisano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 poczekamy az sie rozciepli troche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manitoupower Napisano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Jeszcze niech sniegu ma byc Sent from my Windows Phone 8S by HTC using Board Express Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 5 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Ja się wybieram 13 kwietnia do Sosnowca na Zlot i powitanie sezonu o ile pogoda pozwoli, ktoś chętny, ktoś reflektuje A we wtorek ten co bd ponoć ma być 13 stopni więc jak to się sprawdzić i nic nie wyskoczy pilnego to Pszczynę odwiedzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi