karpik75 Napisano 5 Lutego 2013 Napisano 5 Lutego 2013 Jak dla mie rozpoczęcie sezonu z kuflem pod zamkiem w Chudowie pasi bardzo Cytuj
biker90 Napisano 6 Lutego 2013 Autor Napisano 6 Lutego 2013 Byłem w Bytomiu nic szczególnego tam nie ma! Pierwsza wycieczka albo Pszczyna albo Chudów Cytuj
DEVILEK Napisano 6 Lutego 2013 Napisano 6 Lutego 2013 No w samym Bytomiu, faktycznie nic nie ma ciekawego ... Chudów, czy Pszczyna, jeden kit. Jakiś bliższy termin, czy raczej odległy ? Cytuj
grzegorzkm Napisano 7 Lutego 2013 Napisano 7 Lutego 2013 mysle ze Chudow na pierwszy ogien dla rozprostowania kosci , pamietajcie ze nie kazdy jest Amstrongiem po koksie, a w zimie wiekszosc przesiedziała przed tv a nie na siłowni. Pszczyna to 100km (dla mnie bo Filip wyliczy mi zaraz ze z Kato jest 79,5km ) , mysle ze na na taka trase to troche kondycji trzeba miec wiec krotkie wycieczki po lesie panewnickim i Chudow a pozniej na Pszczyne Cytuj
biker90 Napisano 7 Lutego 2013 Autor Napisano 7 Lutego 2013 (edytowane) Grzegorz 96km dokładnie wychodzi z Kato do Pszczyny, powrót inną drogą niż jechaliśmy jest! Hehee może być i Chudów. A może na sam początek to tylko ognisko na Stargańcu i rundka na Starą Kuźnie w Halembie i tamtejsze hałdy!? P.S. Zależy skąd i jaką jedziesz drogą/trasą Edytowane 7 Lutego 2013 przez biker90 Cytuj
DEVILEK Napisano 7 Lutego 2013 Napisano 7 Lutego 2013 A może się jakoś określicie, kiedy ma być ten "początek" ? Cytuj
biker90 Napisano 8 Lutego 2013 Autor Napisano 8 Lutego 2013 Jak bd cieplej już. Teraz średnio mi się uśmiecha jeździć raz byłem i żałuje ciapa i jeszcze raz ciapa, w lasach koło Giszowca to porażka co tam zastałem nie wspominając o szklance na D3S już nawet Cytuj
grzegorzkm Napisano 27 Lutego 2013 Napisano 27 Lutego 2013 witam po zimowej przerwie panie i panowie , moze w weekend a konkretnie w sobote jakis wspolny wypad po lesie w okolicach Starganca , tak mysle ze 30km max , co Wy na to ? proponuje spotkanie w samo południe na Stargancu ps. ja pojade tak czy tak , juz mnie nosi i nie moge patrzec na moje rowery jak stoja i sie kurza w domu Cytuj
Manitoupower Napisano 28 Lutego 2013 Napisano 28 Lutego 2013 Ja sie pisze na maly wypad spokojnie tylko zeby nie bylo zaduzo blota w lesie bo tam dluzej wszystko schnie a pozatym jeszcze na niedziele zapowiadaja snieg. A juz od przyszlego tygodnia 16 stopni Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj
grzegorzkm Napisano 28 Lutego 2013 Napisano 28 Lutego 2013 dzis pojezdziłem troche po miejskich sciezkach i powiem ze cienko ze mna , srednia 18km/h ale trening powinien dac efekty z tym ze jezdziłem ok 40 min i troche zmarzłem ale to było po 17 . Mysle ze o 12 spotkanie i pojezdzic z 2 godziny a błoto pewnie bedzie. Cytuj
grzegorzkm Napisano 1 Marca 2013 Napisano 1 Marca 2013 nie ma chetnych ? Musze o godzine opoznic rowerowanie , a wiec o godz 13 bede na Stargancu , czekam przy miejscu na ognisko czas jazdy ok 2 godzin , mysle ze wystarczy . Cytuj
Manitoupower Napisano 1 Marca 2013 Napisano 1 Marca 2013 Dzis chwile snieg padal jutro tez nie ma byc zaciekawie ale juz za tydzien ma byc powyzej 10 stopni to mozna juz kombinowac Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj
Manitoupower Napisano 2 Marca 2013 Napisano 2 Marca 2013 1 stopien ehh ale slonce wychodzi pogoda niefajna Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj
grzegorzkm Napisano 3 Marca 2013 Napisano 3 Marca 2013 (edytowane) no to pojezdziłem troszeczke wczoraj , 26 km w ok 1g 45 min <iframe src="http://www.endomondo...950&height=600" width="950" height="600" frameborder="0" scrolling="no"></iframe> , <iframe src="http://www.endomondo.com/embed/workouts?w=kYCmr358-oE&width=580&height=600&width=950&height=600" width="950" height="600" frameborder="0" scrolling="no"></iframe> no i pare km koło domu szukajac myjni zeby umyc rower było fajnie , troszke sniegu troszke błota ale ogolnie da sie juz jezdzic Edytowane 3 Marca 2013 przez grzegorzkm Cytuj
Lapec Napisano 3 Marca 2013 Napisano 3 Marca 2013 to jednym słowem przetarłeś szlaki my z siorką pod koniec miecha gdzieś będziemy chcieli zacząć, teraz góry heh Cytuj
biker90 Napisano 5 Marca 2013 Autor Napisano 5 Marca 2013 Jak będzie ciepło to proponuje sobota tj. 9 marzec gdzieś się wybrać myślę pętelka do Starej Kuźni i z powrotem Cytuj
DEVILEK Napisano 5 Marca 2013 Napisano 5 Marca 2013 Wstępnie na tak, zależy jak się wyrobię z sprawami w piątek. Same lasy tylko wchodzą w grę ? Bo ostatnio to unikam ich, jak ognia ; syf, syf i jeszcze raz syf. Cytuj
grzegorzkm Napisano 5 Marca 2013 Napisano 5 Marca 2013 Wstępnie na tak, zależy jak się wyrobię z sprawami w piątek. Same lasy tylko wchodzą w grę ? Bo ostatnio to unikam ich, jak ognia ; syf, syf i jeszcze raz syf. Devilek bez przesady , jezdziłem w sobote i nie było tak zle , co nie znaczy ze troche błota załatwi cie na cacy Cytuj
DEVILEK Napisano 5 Marca 2013 Napisano 5 Marca 2013 (edytowane) U mnie na trasie przejazdowej do pracy mam aktualnie jeszcze resztki śniegu + podjazd singlem cały w błocie. Kawałek dalej mam lasek, bo lasem tego całkowicie nazwać nie można i omijam to asflatem, po jednej przeprawie, bo inaczej całe wejście do roboty zasyfione. Owszem w panewnickich, nie byłem, może tam nie ma aż tak źle. Dobra może wyolbrzymiłem problem edit : Grzegorz wybierasz się w sobotę ? Edytowane 5 Marca 2013 przez DEVILEK Cytuj
Manitoupower Napisano 6 Marca 2013 Napisano 6 Marca 2013 A niedaloby sie w niedziele bedzie jeszcze cieplej :-) Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj
grzegorzkm Napisano 6 Marca 2013 Napisano 6 Marca 2013 wszystko zalezy od tego o ktorej i jaka trasa , no i podobno ma snieg padac , ale jak bedzie w miare ok to pewnie pojade chocby tylko z 2 godzinki po stargancu pokrecic Cytuj
Manitoupower Napisano 6 Marca 2013 Napisano 6 Marca 2013 Jezeli bedziesz chetny na niedziele to ja sie dostosuje do godziny a juz jest po 13 stopni wiec jak moze snieg padac Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj
DEVILEK Napisano 6 Marca 2013 Napisano 6 Marca 2013 Z tego co wiem, w sobotę jakoś godzina 13 start ; tak wstępnie mi Filip mówił. Cytuj
biker90 Napisano 7 Marca 2013 Autor Napisano 7 Marca 2013 Z tego co wiem, w sobotę jakoś godzina 13 start ; tak wstępnie mi Filip mówił. Może być i niedziela również wcześniej niż przed 12 nie ma co się pchać nigdzie Cytuj
grzegorzkm Napisano 7 Marca 2013 Napisano 7 Marca 2013 niedziela odpada , a sobota jak dla mnie za pozno a po za tym prognozy pogody nie sa optymistyczne Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi