grzegorzkm Napisano 5 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Devilek tez to miałem kiedys jak jechałem z Filipem na Dzieckowice , po 70 kilometrze poczułem sie jak by mi ktos prad odłaczył , ledwo wtedy wrociłem do domu . Zastanawiało mnie co to było bo pozniej juz było normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 6 Listopada 2012 Autor Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Czemu to odcięcie zdarza się zawsze w mojej osobie?! Przecież aż tak szybko nie zapie***lam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 6 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 To akurat nie zależne od Ciebie. Ja dzień wcześniej mało spałem i to pewnie zrobiło swoje, dodatkowo śniadanie potraktowałem zbyt lajtowo. Chcesz może na IC w niedziele jechać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 6 Listopada 2012 Autor Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 (edytowane) Nie wiem jeszcze, chodzi mi po głowie Kraków przez Szopienice, singiel koło Fashion Housa, Zalew Sosina, Ciężkowice, Trzebinia, Lasy koło Miłoszowej, Rudno potem Rybna i dalej do Krakowa już Edytowane 6 Listopada 2012 przez biker90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 6 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Jeśli na cały dzień i bez gonienia, to wstępnie jestem na tak. Aczkolwiek górki w okolicach Bielska, lub Wisły coś mnie ciągną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzkm Napisano 6 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 jesli bedzie pogoda to jestem w stanie urlop sobie załatwic intez jechac na ten Krakow lub Wisłe , moze ktos jeszcze sie załapie , panie prezesie byłby pan chetny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 7 Listopada 2012 Autor Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Lepszy Kraków ileż razy można tą Wisłę wajchować, nudne to się staje powoli. Jak tylko bd pogoda to na Kraków lecimy Trasa na Kraków to: zbiórka Kościół Mariacki-> Szopienice i Stawiki-> czerwonym szlakiem na TTC-> Fashion House i bokiem do Jaworzna-> Zalew Sosina-> tu czerwonym i niebieskim szlakiem wzdłuż torów na Trzebinie-> MIłoszowa-> lasy koło Miłoszowej-> Kopuły RMFu-> Rudno-> Rybna-> Kryspinów-> Kraków-> powrót pociągiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzkm Napisano 7 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 teraz tylko sprawdzac pogode , a zeby nie padało przynajmniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik75 Napisano 7 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Najbliższy weekend to spędzam go z synem, więc odpadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzkm Napisano 7 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 no ale zaproszenie dotyczy wszystkich chetnych oczywiscie co by nie było z ja znow tylko Karpika zapraszam , podobno ma byc sobota bezdeszczowa wiec szykawac sie na wycieczke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 8 Listopada 2012 Autor Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 No też myślałem o sobocie, tylko żeby nie wyszło tak jak ostatnio. Jak jechać to równomiernie, jedno tempo, a nie tak żeby raz szybciej raz wolniej tak jak wtedy co do Pszczyny się jechało bo potem niektórzy najnormalniej na świecie nie wyrabiają i nie mówię tu o sobie, bo wiadomo jak to jest! Co do zbiórki tom myślę, że 10.00 dobrą godziną by była co wy na to? Wg prognozy pogody sobota ma byc okej: http://www.twojapogoda.pl/polska/slaskie/katowice/16dniowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzkm Napisano 8 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 a nie bedzie troche za pozno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 8 Listopada 2012 Autor Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 (edytowane) Czemu jak pociągiem bd wracać i jechać sprawnie to w sam raz, tylko pociąg trzeba jeszcze sprawdzić. Zaraz to zrobię i wypisze opcje, którym wracamy Co do pociągu to jest 16:10 lub 20:11 pozostałe pociągi jakieś dziwne są P.s. Grzegorz jak masz mapę okolic Krakowa to weź ze sobą, najlepiej jakby mapa obejmowała od Zamku Tenczyn w Rudnie Edytowane 8 Listopada 2012 przez biker90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzkm Napisano 8 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 no to lepiej wczesniej wyjechac aby na ten 16:10 zdazyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 8 Listopada 2012 Autor Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Jak patrzę na pogodę to odechciewa mi się jechać temperatura odczuwalna 7st., za to w następną sobotę tj. 17.11 ma być 14st. Więc może to warto przełożyć, z tego co Irek mi mówił to wolałbym za tydzień więc czym więcej nas tym lepiej chyba, a nóż ktoś jeszcze się dołączy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 8 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Kup sobie wreszcie jakieś ciuchy, jak masz zamiar dalej jeździć, a nie narzekaj na to jaka jest, czy będzie temperatura odczuwalna, czy ogólna na dworze. Mamy listopad, obudź się, trzeba się inaczej ubierać. Podstawa, to aby nie padało, a reszta to kwestia odpowiedniego ubrania, a jak chcesz jeździć w krótkich spodenkach, to musisz raczej poczekać kilka miesięcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzkm Napisano 8 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 popieram Devilka bo ma racje a co do pogody za tydzien to moze sie ona jeszcze 10 razy zmienic i okaze sie ze bedzie padał snieg i nie pojedziemy , a zreszta ja za tydzien nie moge jechac. To prosze mi powiedziec czy jedziemy czy nie bo inaczej sobie dzien zaplanuje , pojade w gory i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 9 Listopada 2012 Autor Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 A czy Ja narzekam, że nie mam w czym jeździć. To tu nie ma nic do znaczenia, tak jest to dobrze mi się jeździ i nie czuje ładowania kasy w coś z czego korzystać i tak nie bd nawet Wg prognoz różnie ma być, więc obecnie nie da się powiedzieć jak bd pogoda, bo jak bd padać to wyjazd mija się z celem P.s. Monotoniczni jesteście Po rozmowie z Grzegorzem zbiórka o godzinie 9.00 została ustalona pod Kościołem Mariackim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 10 Listopada 2012 Autor Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 (edytowane) Relacja z wypadu do Krakowa, wypad zacny dzięki wam: Listopadowy Kraków | gizmo201.bikestats.pl Edytowane 10 Listopada 2012 przez biker90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzkm Napisano 11 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 dzieki za wypad , ale w dupe dostałem , tak to jest jak sie nie jezdzi a porywa na setke . Po 70 km chciałem juz isc na pociag , ale Filip mnie nie poscił i zrobiłem 120km , jednak byłem wykonczony na maxa, mam nadzieje ze w przyszłym sezonie bedzie lepiej jak sie wybierzemy na Krakow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 12 Listopada 2012 Autor Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Na pewno, ale widzisz dałeś radę i to całkiem w niezłym tempie jak na wykończenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzkm Napisano 12 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 trzeba było na pociag zdazyc , nie chciało mi sie w Krakowie 4 godziny bez celu siedziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 12 Listopada 2012 Autor Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Mi też by się nie chciało tym bardziej, że chłodniej się robiło. Ale dzięki temu, że o 9 wyjechaliśmy to zdążyliśmy pryznajmniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 13 Listopada 2012 Autor Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 (edytowane) Jeśli pogoda pozwoli to w niedzielę do Kamieniołomu w Libiążu się wybieram z Tomkiem; trasa ot taka: http://maps.google.p...,18,19&t=m&z=12 Edytowane 13 Listopada 2012 przez biker90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 13 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Widziałem zdjęcia z tego miejsca i chętnie bym tam pojechał. Aktualnie na tak, ale do niedzieli jeszcze daleko i dużo się może zmienić przed samym weekendem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi