biker90 Napisano 19 Września 2012 Udostępnij Napisano 19 Września 2012 (edytowane) W tym temacie umawiamy się na wycieczki jakie planujemy i jakie chcemy zrobić! Mile widziana godzina i data wycieczki oraz miejsce zbiórki P.S. Pisząc tutaj w ciągu nasze odbyte i planowane wypady stworzy się fajny i oryginalny pamiętnik wypraw Że jako pierwszy zacznę kto jest chętny w sobotę/ niedzielę jechać na trasę MP i zrobić traskę wokół Pogorii? Godzina i miejsce zbiórki do dogadania się! Oto mapka: Edytowane 19 Września 2012 przez biker90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 19 Września 2012 Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Mega jak rozumię z Skandii ? Jeśli pogoda dalej się utrzymie taka jak jest, to w paru miejscach może być dość podmokły teren, co chyba nikogo nie zraża ? :] ps. drugi bufet, to im umieścili w naprawdę w "doskonałym" miejscu. Mini się to akurat nie tyczyło, ale na mega i giga pewnie nie jedna urwa poleciała pod nosem, co można było wyczytać w komentarzach po wyścigu i wcalę się im nie dziwię. Na sobotę bym się pisał, chociaż planowałem spokojnie przejechać ten singiel z pod Mikołowa, ale to może poczekać do niedzieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 19 Września 2012 Autor Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Chętnie się z tb Devil wybiorę na ten singiel od Kamionki aż do hałdy na Halembie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 19 Września 2012 Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Więc, jeśli ktoś jeszcze chętny na trasę z Skandii, to dajcie znać w jaki dzień. Ja się dostosuję, w zależności, czy sobota, czy niedziela. Wiadomo, że jeśli sobota, to singiel na niedzielę i odwrotnie. ps. na singla może od razu każdy chętny i odważny niech kilo gipsu zabiera do plecaka W zasadzie, co dalej jest ciekawego jeszcze nie wiemy. Aha i można by się z Krzyśkami zgadać, bo widziałem zainteresowanie tym zjazdem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik75 Napisano 19 Września 2012 Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Rozumiem że macie na myśli tą sympatyczną skarpę? Tia klio gipsu może braknąć, ale jakby co ostatnio (niby to przypadkiem) poznałem kilku rehabilitanatów więc skontaktuę tych co by (nie daj Bóg) w potrzebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 19 Września 2012 Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Do skarpy temu daleko, ale świadomość szkód się zaczyna odzywać i reczny się zaciąga na górze. Na całe szczęście można to objechać górą, albo w ramach treningu ładnie z buta w dół, a potem podjazdem znowu na górę, jednakże nie wykluczone, że podjazd także trzeba będzie zaliczyć z buta. Się okaże ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 19 Września 2012 Autor Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Z tego co oczy widziały to podjazd na kopny wyglądał i dość stromy nawet więc na pewno z buta będzie jak w dół zjedziemy/ z buta sprowadzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 19 Września 2012 Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Nie ma co narzekać, przynajmniej 100 km, nie trzeba naginać, jak w żywiecki, aby się fajnie bawić na dwóch kółkach. A i jakieś rozeznanie będzie na wtorek. Może zaczniemy szybciej podbiegać, niż prowadzący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 20 Września 2012 Autor Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Moja propozycja jest następująca: SOBOTA godz. 11.00 zbiórka pod Kościołem Mariackim. Cel: Objazd Pogorii NIEDZIELA godzina i miejsce zbiórki do dogadania. Cel: Trening MTB w okolicach Doliny Jamny oraz Stargańca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 20 Września 2012 Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Jestem za takim rozwiązaniem. Jak rozumię, jedziemy w dwóch ? Czy coś się w tym temacie zmieniło, ale jeszcze nie zostało ogłoszone ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzkm Napisano 20 Września 2012 Udostępnij Napisano 20 Września 2012 tak jak na razie jedziecie we dwoch , mi nie pasuje niestety , po nocce bede i na noc ide Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 21 Września 2012 Autor Udostępnij Napisano 21 Września 2012 (edytowane) Ja też chyba nie dam rady jutro, sorry Edytowane 21 Września 2012 przez biker90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzkm Napisano 21 Września 2012 Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Ja też chyba nie dam rady jutro, sorry Filip to do ciebie niepodobne , normalnie sie zaniedbujesz , jestes chory czy sie zakochałeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 21 Września 2012 Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Jednak weekend z odpoczynkiem od Pogorii ... Ostatnio tam bywałem tydzień, w tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 21 Września 2012 Autor Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Niestety sprawy rodzinne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 21 Września 2012 Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Spoko, nie ma sprawy. Wiadomo, że rower najważniejszy nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 21 Września 2012 Autor Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Mam nadzieje, że na niedzielę się wyrobię i pojedziemy ten singielek do końca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 21 Września 2012 Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Filip, wrzuć na luz ... Nie dasz rady, to trudno, nic się nie stanie. Nadrobisz w wtorek na treningu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 22 Września 2012 Autor Udostępnij Napisano 22 Września 2012 Jak widać na załączonym obrazku za oknem pogoda mówi nam rowerzystom stanowcze NIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 22 Września 2012 Udostępnij Napisano 22 Września 2012 Singiel jutro aktualny ? Jeśli tak, to nie rano, bo muszę po linkę do hebla podjechać gdzieś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 23 Września 2012 Autor Udostępnij Napisano 23 Września 2012 (edytowane) Jaka linka ci potrzebna chyba u siebie bym znalazł linkę Edytowane 23 Września 2012 przez biker90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 24 Września 2012 Udostępnij Napisano 24 Września 2012 Podskoczy ktoś jutro na trening mtb ? Zbiórka o 17 pod knajpą Wiocha na Dolinie 3 Stawów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzkm Napisano 24 Września 2012 Udostępnij Napisano 24 Września 2012 mi wtorki nie pasuja , mam treningi , ale w fussball Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 24 Września 2012 Udostępnij Napisano 24 Września 2012 Od przyszłego tygodnia, albo i już obecnego, treningi będą odbywać się w niedzielę o godzinie 11. Dokładnie dopytam, jeśli zainteresowany jesteś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzkm Napisano 24 Września 2012 Udostępnij Napisano 24 Września 2012 w niedziele mam lige , wiec tez mi nie pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi