biker90 Napisano 21 Października 2012 Udostępnij Napisano 21 Października 2012 (edytowane) Mi tam po wczorajszym jakoś tak wyszło, że dzisiaj czasu mało na kręcenie to też blisko zrobiłem: http://gizmo201.bike...-i-km-malo.html Edytowane 21 Października 2012 przez biker90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik75 Napisano 21 Października 2012 Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Wczoraj nie wyszło z mojej strony ; zasnąłem bez ustawionego budzika ... Stary brakowało Cię na trasie, no ale cóż... bywa. Co do przygody na skrzyżowaniu to uśmiałem się do łez próbując sobie wyobrazić tą akcję Moc!! Devilek fajnie to musiało wygladac na tym skrzyzowaniu a oto kilka fotek z wypadu do Pszczyny z panem Prezesem Picasa Web Albums - grzegorz km - wypad do Pszc... Super zdjątka. Dzięki Grzegorz za fotorelację. Filip, również dzięki za opis na BS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzkm Napisano 21 Października 2012 Autor Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Dzięki za fotki I powiedz co za kurtkę kupiłeś ? mowiłem ci o niej , z endury model gridlock Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 21 Października 2012 Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Brakowało, nie brakowało ; sam sobie zawaliłem sobotę, bywa :/ Jak było, dowiedziałem się tu i tam. Grzegorz ; Endura ... fajna sprawa, ale nie mój przedział cenowy Obyś tylko sobie wylotu na rurkę z bukłaka znowu nie zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzkm Napisano 22 Października 2012 Autor Udostępnij Napisano 22 Października 2012 Obyś tylko sobie wylotu na rurkę z bukłaka znowu nie zrobił wczoraj juz miałem okazje do tego hehe no to byłem wczoraj na Palenicy chociaż chciałem na Stożek jechać , ale jak zobaczyłem korek w kierunku Wisły to tez odechciało mi sie Stożka , normalnie masakra . Bikepark na Palenicy musiał mi wystarczyc i wystarczył oba moje amorki pracowały w pełnym zakresie , a nawet na czarnej trasie zabrakło mi skoku z przodu i amor dobił do konca , a ja zaliczyłem lot przez kierownice , kilka fotek zrobionych przez moja kobiete https://picasaweb.google.com/102197838617375824844/WycieczkaNaPalenice21102012?authkey=Gv1sRgCIn7l6qKmrebPg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 22 Października 2012 Udostępnij Napisano 22 Października 2012 Jak widać nie na daremno nazwali to bikepark, skoro skoku brakło ... Lot jakiś konkretny, czy mało inwazyjny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik75 Napisano 22 Października 2012 Udostępnij Napisano 22 Października 2012 Gregory, mam nadzieję że lot zakończył się miękkim lądowaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzkm Napisano 22 Października 2012 Autor Udostępnij Napisano 22 Października 2012 miekkie nie było , ale wyszedłem cało bez szwanku , powiem ze sciance do pionu nie duzo juz brakowało , w ogole zastanawiałem sie jak tam mozna jezdzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 23 Października 2012 Udostępnij Napisano 23 Października 2012 (edytowane) Tak ze wczoraj miało być spokojnie lecz kumpla spotkałem i trochę wygłupów było, a ludzie się na nas patrzyli jak na wariatów co My wyprawiamy: http://gizmo201.bike...ie-okolice.html P.S. Nie mam takiej wprawy jak kumpel lecz coś tam na tylnym kole jechać potrafię, krótko, ale zawsze coś Edytowane 23 Października 2012 przez biker90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi