YgreK Napisano 19 Września 2012 Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Siema Ktoś z forumowiczów wybiera się do Karpacza na tegoroczny BM? Z profilów można wywnioskować że będzie ostro... 2500m przewyższeń na GIGA... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@lek Napisano 19 Września 2012 Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Ja się wybieram, oczywiście Giga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YgreK Napisano 19 Września 2012 Autor Udostępnij Napisano 19 Września 2012 No to pościgamy się razem Ja będę jechał tak trochę bardziej oszczędnie niż normalnie, bo w niedzielę mam Gogola w Łopuchowie na Mega... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 19 Września 2012 Udostępnij Napisano 19 Września 2012 A mam pytanie. Osoby niepełnoletnie (14 lat) ścigają się razem z dorosłymi? Czy wogóle jest możliwy udział osób niepełoletnich bez opieki osób dorosłych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YgreK Napisano 19 Września 2012 Autor Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Z regulaminu BM: " 4.5. Impreza ma charakter otwarty. Prawo do startu w maratonie mają osoby: - które ukończyły 18 lat, - poniżej 18 lat za pisemną zgodą rodziców lub opiekunów prawnych na oświadczeniu. " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 19 Września 2012 Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Czyli, możę w przyszłym roku spotkamy się we Wrocku na BM, o ile się uda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asp891 Napisano 20 Września 2012 Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Też się wybieram dokończyć generalkę MEGA, ale niesety kolano spuchnięte i obolałe;/ Trzeba będzie się ciepło ubrać powyżej 10 stopni to raczej nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YgreK Napisano 24 Września 2012 Autor Udostępnij Napisano 24 Września 2012 Kilka słów po wyścigu: http://tomek-mtb.blogspot.com/2012/09/ciezko-i-dugo-bike-maraton-2012-karpacz.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.