francik83 Napisano 19 Września 2012 Udostępnij Napisano 19 Września 2012 witam.problem polega na tym ze podczas zjazdu z szosy do lasu chciałem "właczyc" amortyzator,i co sie spierdzieliło, tzn widelec jest cały czas sztywny, blokada sie s...ła.i tu pojawia się pytanie:da rade zrobic tą blokade czy musze kupic nowy amor?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PoleK Napisano 19 Września 2012 Udostępnij Napisano 19 Września 2012 tam jest mechaniczne blokada, nie rozbierałem jej nigdy, ale jak nie masz gwarancji, rozbierz o się przekonaj... Możesz ją na dobrą sprawę wywalić i śmigać bez, ten amor i tak nie działa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lyndowss Napisano 19 Września 2012 Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Na stronie Suntour'a widziałem filmiki jak to montować i demontować. Poszukaj i zrobisz to. Nic tam ciężkiego nie ma. nawet jak coś ułamałeś to zrobisz nowe z jakieś blachy i będzie znów działało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert93 Napisano 22 Września 2012 Udostępnij Napisano 22 Września 2012 Odkręć korek od goleni, w której jest ta blokada i zobacz czy w środku wszystko jest całe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
francik83 Napisano 29 Września 2012 Autor Udostępnij Napisano 29 Września 2012 zrobione wystarczyło rozebrać i zlożyć.a tak przy okazji.na jakie parametry musze zwrócić uwagę przy wymianie amortyzatora aby pasował mi do ramy??i co możecie mi polecić??warunek konieczny BLOKADA W KIEROWNICY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.