1415chris Napisano 18 Września 2012 Udostępnij Napisano 18 Września 2012 Witam, Za nic nie moge sobie przypomniec, strony z zasadami rowerowania. Strona w jezyku angielskim, napisane z humorem. To tyle co pamietam. Pomozecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lajtspid Napisano 19 Września 2012 Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Może to: http://www.velominati.com/the-rules/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 19 Września 2012 Autor Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Dokladnie o to chodzilo. Dzieki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlodziutki Napisano 19 Września 2012 Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Zasadę nr 13 ostatnio widziałem na zawodach i zrobił to zawodnik z elity dokładnie nie pamiętam jak przypomnę to napisze Oczywiście było to na MP w Dąbrowie . Przypomniało mi się zrobił to Kornel Osicki z JBG-2 zajął 7 miejsce ! Więc widać działa I nawet zdjęcie znalazłem proszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.