mewek Napisano 28 Września 2012 Napisano 28 Września 2012 Jak się dobrze poszuka to informacja o Sosnowcu jest już od jakiegoś czasu. Tutaj regulamin: http://szkol.ovh.org/kalendarz/2012/wszyscy12/sosnowiec_mtb300912.pdf
koxygen Napisano 28 Września 2012 Napisano 28 Września 2012 Byc moze informacja widniala od jakiegos czasu. Ale MOIM ZDANIEM nie powinna byc ukryta gdzies w zakamarkach internetu. Ja jako rzetelne zrodlo informacji do tej pory uwazalem strone sosnowieckiego mosiru. Pod koniec pazdziernika pojawila sie taka oto informacja: Informujemy, że planowana impreza w ramach "Akcji lato 2012" Grand Prix Sosnowca w kolarstwie górskim na Górce Środula zostanie zrealizowana w terminie późniejszym. O kolejnym terminie imprezy poinformujemy Państwa odpowiednio wcześniej. Ciagle nie ma zadnej informacji o wyscigu. Widocznie dla organizatorow "odpowiednio wczesnie" jeszcze nie nastalo (no tak, przeciez jest jeszcze cale 48 godzin). Swoim sarkazmem nie chce nikogo urazic (w szczegolnosci zadnego z forumowiczow). Moim zdaniem ten wyscig jest przewidziany tylko dla kolarzy z jednego podworka. Ciekawe ilu kolarzy z okolic wie o takim wydarzeniu. Jeszcze raz za wzor do nasladowania podaje Dabrowe. Dziekuje.
Pinio46 Napisano 28 Września 2012 Napisano 28 Września 2012 Ja też chyba jednak jak napisałem wcześniej pojadę do Ogrodzieńca. Co samego MOSiR-u w Sosnowcu, to cóż mogę powiedzieć niestety ale nowy pan dyrektor Łydek niestety ale nie ogrania tematu sporu w Sosnowcu, to tyle z mojej strony bo się OT zrobił. Ponowie pytanie o to ubezpieczenie, jakie to musi być ktoś może podpowie.
Jarek4 Napisano 28 Września 2012 Napisano 28 Września 2012 Ponowie pytanie o to ubezpieczenie, jakie to musi być ktoś może podpowie. Spokojnie, dzwoniłem do organizatora. Wymóg formalny co do zapisu o ubezpieczeniu ale egzekwować nie będą.
Pinio46 Napisano 28 Września 2012 Napisano 28 Września 2012 Ok fajnie dzięki, to w niedzielę będę ciekawy czy skończę choć
Emiks Napisano 28 Września 2012 Napisano 28 Września 2012 Pomimo że długi ma tylko 42 km to i tak podejrzewam że czas przejazdu średnio dobrego zawodnika będzie oscylował w granicach 3 godzin lub więcej. Startowałem tam wieki temu dwa razy na maratonach i powiem tyle okolice Ogrodzieńca potrafią dać w kość a jeszcze ma popadać.
Pinio46 Napisano 28 Września 2012 Napisano 28 Września 2012 No weź nie strasz, chciałem jechać 21 a ty mi mówisz że 42 to trzy godziny będzie wstyd jak taki duży chłop pojedzie 10 przecież :lol: Wysłane z Ace za pomocą Tapatalka
@lek Napisano 28 Września 2012 Napisano 28 Września 2012 Olać tam Sosnowiecki mosiur, w Ogrodzieńcu bynajmniej są jakieś góry, a nie sztuczna górka z pełną ilością szkieł
mewek Napisano 28 Września 2012 Napisano 28 Września 2012 Dajcie znać jak można Was rozpoznać bo do Ogrodzieńca jadę sama pociągiem z Gliwic i chętnie na miejscu kogoś poznam, pogadam
Pinio46 Napisano 28 Września 2012 Napisano 28 Września 2012 To mnie można po stroju zielona koszulka 4f chyba że będzie zimno to wtedy koszulka w długim czarna z lidla, czarne gacie, pomarańczowo-szary kask briko, srebrny rower kellysa no i chyba najłatwiej to po wzroście 196 a jak na trasie to proszę mnie szukać w samym ogonie Wysłane z Ace za pomocą Tapatalka
Treko Napisano 28 Września 2012 Napisano 28 Września 2012 A trasa w Ogrodzieńcu to praktycznie 100% teren i to fajny bo asfaltu bedzie max 2 km Wie ktoś może od której będzie można się zapisywać i wpłacać kase tam na miejscu w niedzielę ??
blackiwan Napisano 28 Września 2012 Napisano 28 Września 2012 Dajcie znać jak można Was rozpoznać bo do Ogrodzieńca jadę sama pociągiem z Gliwic i chętnie na miejscu kogoś poznam, pogadam Jab bedzie ciepło to będe w forumowym stroju.
Pinio46 Napisano 28 Września 2012 Napisano 28 Września 2012 Na stronie jest info chyba od 7 30 lub 8 30 ale nie jestem pewien, a jakie dystanse jedziecie? Wysłane z Ace za pomocą Tapatalka
Treko Napisano 28 Września 2012 Napisano 28 Września 2012 Ja mam zamiar 42km Chyba że będzie padało albo coś to ten średni dystans.
Pinio46 Napisano 28 Września 2012 Napisano 28 Września 2012 No ja chyba jako świeżak pojadę średni chyba że po drodze ducha wyzionę Wysłane z Ace za pomocą Tapatalka
Treko Napisano 28 Września 2012 Napisano 28 Września 2012 Ja trasy osobiście nie znam ale teren Jury częsci północnej znam jak własną kieszeń, więc wiem czego się spodziewać. I tak szczerze to może być mnóstwo zabawy na PIACHACH. Więc na pewno będzie ciężko A też trzeba zachować siły na zwiedzanie zamku po zawodach
Pinio46 Napisano 28 Września 2012 Napisano 28 Września 2012 No jak mnie ktoś weźmie na plecy do zwiedzania to się chętnie zapisze Wysłane z Ace za pomocą Tapatalka
mewek Napisano 28 Września 2012 Napisano 28 Września 2012 Dobra, spróbuję Was znaleźć. Ja jeszcze nie wiem jak się ubiorę Pojadę 21 lub 42 km w zależności od humoru Byłam jakiś miesiąc temu na trasach dookoła Ogrodzieńca i zapowiada się ciekawie
Pinio46 Napisano 28 Września 2012 Napisano 28 Września 2012 To choć trochę zdradź szczegóły jak my Cię mamy ewentualnie rozpoznać Wysłane z Ace za pomocą Tapatalka
szylolek Napisano 28 Września 2012 Napisano 28 Września 2012 Ja również będę. Rozpoznacie mnie przez czarno-czerwonej koszulkę vitesse i długich czarnych kolarkach. No chyba, że będzie cieplej to czerwona koszulka i luźne czarne spodenki. Do zobaczenia !
Pinio46 Napisano 29 Września 2012 Napisano 29 Września 2012 A ktoś się orientuje od której biuro zawodów jest czynne w niedzielę ?? Bo w biuetynie jest napisana tylko sobota od 7.30, a w niedzielę o 10 rozpoczęcie drugiego dnia zawodów, to rozumiem że biuro też od 7.30 ?
Treko Napisano 29 Września 2012 Napisano 29 Września 2012 Powodzenia wam wszystkim startującym życzę Pogoda ma dopisać więc będzie super
mewek Napisano 29 Września 2012 Napisano 29 Września 2012 To choć trochę zdradź szczegóły jak my Cię mamy ewentualnie rozpoznać Hmm, nadal nie wiem bo dopiero co z Istebnej wróciłam i myślę, że jutro ubiorę się w byle co, co będzie pod ręką Spodenki czarne (tak, taki oryginalny kolor), rower biało-czarny z zielonym bidonem, koszulka byle jaka (postaram się założyć różową to będę z daleka widoczna, ale nie obiecuję, że ją jutro o 6 rano znajdę ). A biuro na pewno będzie otwarte przed 10 bo by nie ogarnęli zawodników do 10:30 Myślę, że tak od ok. 8.
szylolek Napisano 30 Września 2012 Napisano 30 Września 2012 Trasa była bardzo słabo oznaczona, jeśli ktoś jechał MINI/OPTIMUM to jeszcze coś było widać, a MEGA była tak fatalnie poznakowana że odwołali klasyfikację na ten dystans. Według mnie rok temu było wszystko lepiej zorganizowane. Byłem 9 w swojej kategorii wiekowej - M1. Nie wiem, który byłem w generalnej bo jej jeszcze nie ma
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.