marianoitaliano Napisano 26 Września 2012 Napisano 26 Września 2012 Jeden kolega polecał klucz firmy UNIOR Jakby ktoś chciał to mogę załatwić nowe klucze po sześć dyszek plus przesyłka. Jest możliwość wyboru bacika pod wąską lub szeroką zębatkę.
marianoitaliano Napisano 27 Września 2012 Napisano 27 Września 2012 A dzisiaj takie cudo znalazłem w sieci Ale trzeba dać półtorej bańki za ten klucz.
elberet Napisano 27 Września 2012 Napisano 27 Września 2012 jak dla mnie bezsprzecznym mistrzem jest to: http://www.thefootdown.co.uk/shop/products/accessories/lockwhip-tool/
marianoitaliano Napisano 27 Września 2012 Napisano 27 Września 2012 Na poprzedniej stronie wrzuciłem filmik z prezentacją tego klucza. Na pewno jest mega dobry ale w Polsce go nie dostaniemy.
elberet Napisano 27 Września 2012 Napisano 27 Września 2012 na fixedgearlondon jest za 30 funciaków ze zintegrowaną przesyłką w ramach zjednoczonej europy
marianoitaliano Napisano 28 Września 2012 Napisano 28 Września 2012 nie ma znaczka NJS to nie działa i kropka. A propos: zostało Ci coś jeszcze japońskiego powietrza do szytek, z aprobatą?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.