Blue Bird Napisano 8 Kwietnia 2006 Napisano 8 Kwietnia 2006 Witam. Jak w temacie. Czy ktoś z Wasz widział te pedałki ?? jeśli tak to co może o nich powiedzieć. Jak one się mają do wersji Chrome Dzięki i pozdrawiam
BART_osz Napisano 8 Kwietnia 2006 Napisano 8 Kwietnia 2006 Mam stycznosc tylko z chrome ale ogladajac oba modele na fotkach Mxr i Chrome te mxr wydaja mi sie delikatniejsze - i mialo by to sens - sa letsze ( i tansze ). Nie wiem czy to tylko wyjatek na tej stronie ale przy c pisze ze sa sprzedawane z dwu letnia gwarancja - o gwarancji przy mxr nic sie nie wspomina :-/
Schwefel Napisano 8 Kwietnia 2006 Napisano 8 Kwietnia 2006 Jak to jest z modelem Candy C, czy ta platforma jest ruchoma? Bo jeżeli nie to ubijaki tracą swój atut czyli 4-ro stronne wpięcie.
Blue Bird Napisano 9 Kwietnia 2006 Autor Napisano 9 Kwietnia 2006 Schwefel w Candy platforma jest ruchoma.
Schwefel Napisano 9 Kwietnia 2006 Napisano 9 Kwietnia 2006 Dzięki W takim razie zainwestuje właśnie w nie.
axi Napisano 9 Kwietnia 2006 Napisano 9 Kwietnia 2006 Te Cranki MXR to wyglądają zupełnie jak sprzedawany u nas model Chrome, natomiast "Chrome" z linka wyglądają jak model S (niedostępny u nas, lepszy od modelu C (chrome), gorszy od Ti ). Przynajmniej względem modeli 2005.... może na 2006 coś zmienili.
Blue Bird Napisano 9 Kwietnia 2006 Autor Napisano 9 Kwietnia 2006 Zastanawia mnie fatk dlaczego na stronie Cranka nie ma nic o tych MXR
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.