kaka002 Napisano 17 Września 2012 Udostępnij Napisano 17 Września 2012 Witam. Posiadam uszkodzone golenie przedniego amortyzatora SR Suntour XCR RL, ponieważ nigdzie nie mogłem znalezc samych goleni, to czy te z zestawu SR Suntour XCR LO będą pasowac do RL (z tego co wiem różnica polega tylko na blokadzie skoku ale chcę się upewnic, nowe LO są tańsze od RL) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 17 Września 2012 Udostępnij Napisano 17 Września 2012 Różnica tkwi, jak sam napisałeś, wyłącznie w samym tłumiku. Reszta jest identyczna. Nie wiem co prawda, czy gdzieś między rocznikami nie ma różnic, ale to chyba cały czas ta sama konstrukcja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaka002 Napisano 17 Września 2012 Autor Udostępnij Napisano 17 Września 2012 Dzięki. Temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PoleK Napisano 17 Września 2012 Udostępnij Napisano 17 Września 2012 nie powinno być problemu ważne żebyś nie kupił zwykłego XCR-a bo ma inaczej zakończone górne lagi, konkretniej prawą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.