potrzebuje sie poradzic, bo nie moge trzezwo podjac decyzji co robic
Mam taki rower
sztywny giant escape na lx
Rama mi odpowiada naped jest zdrowy, jedynie co musze wymienic to hamulce i manetki.
avidy jiucy na rowerku maja juz dosc.
przednia manetka jest zlamana
I teraz pytanie czy jest sens w niego inwestowac czy lepiej to sprzedac i kupic nowy rower np kross level a6?
Na chwile obecna nawet nie potrzebuje chamulców hydraulicznych, byly by dla mnie ok np sd7 v-brake no ale ta rama nie ma piwotów, takze tylko disc. Jak disc to myslalem nad m596
1. dolozyc 700zl?
2. sprzedac i kupic rower za 2000zl?
3. kupic kilka komponentów pojezidzc i potem przelozyc je do roweru za 2000z?
4. czy ta rama jest ok jesli ja porównamy do polskich wynalazków? (oryginalnie wywodzi sie z mtb i giant ja uzyl zeby stworzyc tego kundla
Pytanie
Gość kamil
czesc wszytkim,
potrzebuje sie poradzic, bo nie moge trzezwo podjac decyzji co robic
Mam taki rower
sztywny giant escape na lx
Rama mi odpowiada naped jest zdrowy, jedynie co musze wymienic to hamulce i manetki.
avidy jiucy na rowerku maja juz dosc.
przednia manetka jest zlamana
I teraz pytanie czy jest sens w niego inwestowac czy lepiej to sprzedac i kupic nowy rower np kross level a6?
Na chwile obecna nawet nie potrzebuje chamulców hydraulicznych, byly by dla mnie ok np sd7 v-brake no ale ta rama nie ma piwotów, takze tylko disc. Jak disc to myslalem nad m596
1. dolozyc 700zl?
2. sprzedac i kupic rower za 2000zl?
3. kupic kilka komponentów pojezidzc i potem przelozyc je do roweru za 2000z?
4. czy ta rama jest ok jesli ja porównamy do polskich wynalazków? (oryginalnie wywodzi sie z mtb i giant ja uzyl zeby stworzyc tego kundla
jak ktos ma ochote cos napisac to bede wdzieczny
pozdrawiam
Kamil
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.