KrossA8 Napisano 16 Września 2012 Udostępnij Napisano 16 Września 2012 Witam! Szukam osób, które są chętne do wspolnego kręcenia w dalszych i bliższych okolicach Olsztyna. Preferuje trochę mocniejsze tempo(22-25km/h) i dystans w granicach 60-80km. Chyba, że ktoś ma czas popołudniu to można skrócić. Preferowane trasy leśne lub żwirówki. Proszę o odzew bo w tym tygodniu mam sporo czasu.PZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojciechB Napisano 16 Września 2012 Udostępnij Napisano 16 Września 2012 HEY! Napisz z kąd zazwyczaj startujesz i w które strony kręcisz. Zawsze można się zpotkać i wspólnie wydusić parę km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrossA8 Napisano 16 Września 2012 Autor Udostępnij Napisano 16 Września 2012 Mieszkam na Jarotach więc naturalnie więcej jeżdze na południe czyli Ruś,Ustrych,Kurki oprócz tego Nowa wieś,Łajs,Kośno, Pasym. W te wakacje zacząłem sporo jeżdzić na połnoc-Dobre Miasto bo wg mnie bardziej pofałdowany teren. Wokół Olsztyna są świetne tereny do jazdy rowerem, więc dla mnie to obojętne gdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 19 Września 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Września 2012 '' mocniej'' jeździ m.in. sporo luda z wkr fan na priva daj mi swój namiar na fb jeśli masz i dodam cię do grupy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.