Ogór Napisano 8 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 jaka opona na tyl na 24" do 80 zł co sadzicie o Duro Leopard lub Vee Rubber Stout a moe cos innego ?? rozmiar to od 2,5 w gore tylko zeby weszlo do draga 2k5 z double trackiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kywak Napisano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Hmmm, sadze, ze vee rubber bedzie najlepszy, widzialem oponki na zywo (i w akcji, ze tak powiem) i za ta cene, to raczej dobry wybor... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ogór Napisano 11 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 chodzi o Vee Rubber Stout ?? bo chyba tylko ten model jest pod 24" :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kywak Napisano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Nom, ten . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ogór Napisano 11 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 no to zakupie jak bede przy kasie no chyba ze mi ktos zasponsoruje :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lenoxs Napisano 29 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 Kywak możesz powiedzieć czy te oponki się czasem szybko nie ścierają?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kywak Napisano 29 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 Jesli masz na mysli vee rubbera to nie wiem za dokladnie, musialbym sie kumpla spytac, ktory na nich dluzej jezdzi, ale z tego co ostatnio widzialem na jego oponach, to chyba nie jest tak zle . A co do kendy, to ja na swoich smigam ponad miecha i stan bdb wciaz . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RzemieN Napisano 29 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 Kenda k-rad ale to street nie dla ogorka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ogór Napisano 30 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 pff ja juz mam opone od miesiaca a jezdze juz 3 dzien i jestem zadowolony a oponka o Vee Rubber Stou 24" 2,6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobek Napisano 5 Maja 2006 Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Witam. Chce kupić opony z dobrej firmy(nie znam się za bardzo, ale wydaje mi sie że Kenda, Michealine są dobre). Chce kupić opone na przód i na tył. Opony mają mi służyć do jazdy w terenie, ale także na szose czyli 50/50 na koła 24". Obie opony do 80zł. Prosze o propozycje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobek Napisano 6 Maja 2006 Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Witam. Odpowie mi ktoś bo jutro może będę chciał kupić opony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinN Napisano 6 Maja 2006 Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Tioga factory dh 2.3x24"(w rzeczywistości jak 2.5). Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ogór Napisano 6 Maja 2006 Autor Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 jak zmienisz kola na 26" to moze ci cos doradzimy bo raczej nikt nie jezdzi na 24" po szosie :/ 24" jest czesciej spotykane w sporach grawitacyjnych a tam opona np. 2.6 nie nadaje sie zbytnio do jazdy po szosie. proponuje wlasnie zmienic kola na 26" i kupic jakies lekkie i fajne maxxisy albo cuś takiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobek Napisano 7 Maja 2006 Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 Witam. Czy możecie mi podać najlepsze firmy opon jakie można kupić ?? Bo chce kupić z jakiejś firmy dobrej żeby się nie zdarły szybko lub się nie zepsuły jakoś... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.