Mongol96 Napisano 16 Września 2012 Udostępnij Napisano 16 Września 2012 Witam serdecznie!!! Mam nadzieję, że w odpowiednim temacie... Otóż składam rower na maratony i wyścigi, a stary zamierzam sprzedać Mógłby ktoś mi pomóc, ile mogę za niego wołać? Specyfikacja: - rama Specialized Hardrock Comp 2008 (stan techniczny w porządku, nieco rys, ale nie rzucają się w oczy; - amortyzator: Suntour XCM (bez blokady... zwykły, najzwyklejszy, ma małe luzy); - koła: prawdopodobnie Alex (oryginalne od nowości); - opony: Specialized Fast Trak LK Sport 26X2.0 (wymieniane na początku roku w bdb stanie); - mostek, kierownica, sztyca: aluminiowe; - hamulce: Avid BB5 z tarczami G2CS 160mm klocki przód - półmetaliki, tył - organicze, klamki Avid FR-5; - korby: Suntour XCM bodajże; - manetki: Shimano Deore SL-M511 (przednia nie ma czerwonego wskaźnika, dłuższa historia...); - kaseta: Shimano HG50; - łańcuch: Shimano HG73; - siodło: Specialized Sonoma 155; - chwyty: Specialized Enduro; - pedały: Shimano PD-M540 lub zwykłe platformówki; - przerzutka przód: Shimano Deore RD-M530; - przerzutka tył: Shimano Altus; - licznik: Sigma 800. Łańcuch i kaseta przeżyły już swoje, przydałoby się wymienić te części w niedalekiej przeszłości To raczej wszystko, bd wdzięczny za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michauuu Napisano 16 Września 2012 Udostępnij Napisano 16 Września 2012 Zostaw sobie jako zimówkę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mongol96 Napisano 17 Września 2012 Autor Udostępnij Napisano 17 Września 2012 Oj przepraszam, przekręciłem przerzutkę przednią z tylną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.