Mongol96 Napisano 16 Września 2012 Napisano 16 Września 2012 Witam serdecznie!!! Mam nadzieję, że w odpowiednim temacie... Otóż składam rower na maratony i wyścigi, a stary zamierzam sprzedać Mógłby ktoś mi pomóc, ile mogę za niego wołać? Specyfikacja: - rama Specialized Hardrock Comp 2008 (stan techniczny w porządku, nieco rys, ale nie rzucają się w oczy; - amortyzator: Suntour XCM (bez blokady... zwykły, najzwyklejszy, ma małe luzy); - koła: prawdopodobnie Alex (oryginalne od nowości); - opony: Specialized Fast Trak LK Sport 26X2.0 (wymieniane na początku roku w bdb stanie); - mostek, kierownica, sztyca: aluminiowe; - hamulce: Avid BB5 z tarczami G2CS 160mm klocki przód - półmetaliki, tył - organicze, klamki Avid FR-5; - korby: Suntour XCM bodajże; - manetki: Shimano Deore SL-M511 (przednia nie ma czerwonego wskaźnika, dłuższa historia...); - kaseta: Shimano HG50; - łańcuch: Shimano HG73; - siodło: Specialized Sonoma 155; - chwyty: Specialized Enduro; - pedały: Shimano PD-M540 lub zwykłe platformówki; - przerzutka przód: Shimano Deore RD-M530; - przerzutka tył: Shimano Altus; - licznik: Sigma 800. Łańcuch i kaseta przeżyły już swoje, przydałoby się wymienić te części w niedalekiej przeszłości To raczej wszystko, bd wdzięczny za pomoc.
Mongol96 Napisano 17 Września 2012 Autor Napisano 17 Września 2012 Oj przepraszam, przekręciłem przerzutkę przednią z tylną
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.