zlyjogurt Napisano 15 Września 2012 Napisano 15 Września 2012 Podczas jazdy jakimś cudem pouciekały mi kulki z pedałów CB Smarty. Wie ktoś może ile tych kulek wchodzi do kulkowych cranków/ma jakieś linki do techdoców?
swimfan Napisano 15 Września 2012 Napisano 15 Września 2012 heee tez probowalem reanimowac ale smarty to jednorazowki:)a kulki to Ci sie raczej starly:).Moze sprobuj jakies lozysko podpasowac.A co to techdoc to raczej nie widzialem bo tam nie maco reanimowac:)
zlyjogurt Napisano 16 Września 2012 Autor Napisano 16 Września 2012 Wiem, że to jednorazówki, ale kuleczki raczej da się dokupić, żeby jakoś to działało. Problemem jest to ile ich tam wsadzić
swimfan Napisano 19 Września 2012 Napisano 19 Września 2012 ja sie ich niedoliczylem;/wrzuc ile Ci wejdzie:) imoglo sie to wszystko obracac:)
zlyjogurt Napisano 26 Września 2012 Autor Napisano 26 Września 2012 Dla przyszłych pokoleń- po obu stronach 15 kulek o średnicy 2mm.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.