NieMamRoweru Napisano 15 Września 2012 Napisano 15 Września 2012 Witam wszystkich. Nie wiem czym i w jaki sposób wyczyścić sprężyny w pedałach SPD Shimano PD-M520 proszę o porady
tasman199 Napisano 15 Września 2012 Napisano 15 Września 2012 spróbuj moze jakas stara szczoteczka do zębówa co do plunu to ja uzywalem wody z plynem
NieMamRoweru Napisano 15 Września 2012 Autor Napisano 15 Września 2012 spróbuj moze jakas stara szczoteczka do zębówa co do plunu to ja uzywalem wody z plynem Dzieki a czy pedaly po takim czeyszczeniu wymagaja jakiegos smarowania?
tasman199 Napisano 15 Września 2012 Napisano 15 Września 2012 ja szczotke tylko zwilzam a pózniej dokładnie strzacham zeby nie była za mokra jak juz poczyszcze to wycieram jakas szmatka a co do smarowania to smaruje je tylko w srodku co jakis czas a z zewnatrz raczej tylko troche na "zawiasach" tak dla sw spokoju ale później wycieram nadniar smaru zeby brud sie do nich nie kleił, no ale wiesz to jest mój sposob moze ktoś podrzuci Ci jakis lepsze
Mod Team michuuu Napisano 15 Września 2012 Mod Team Napisano 15 Września 2012 Co chcesz czyścić. Każde wpięcie buta w terenie usyfi sprężyny. Jak się zapierasz to na sucho szczoteczką do zębów i nie smarować.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.