Crotalus Napisano 8 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Witam! Zauwazyłem pewien problem z ustawieniem hamulców.Mam shimano alivio z klockami XT.Niedlugo zamawiam na tył koło na obręczy AlexRims DX32, ma ona 39mm szerokosci,a jak widac na zdjęciu zamieszczonym w załączniku,jak rozszerze je do 4cm to na górze robi mi się 15cm ;/. Z tego co tam patrzyłem to klocków nie mogę skrócic,żeby zmniejszyc odleglosc na górze,a zachowac ponad 4cm szczeliny na obręcz. Jak to inaczej można wyregulowac? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templariusz Napisano 8 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 To chyba normalne skoro masz takie szerokie obrecze - przynajmniej ja tak mysle i byc moze sie nie znam tak wiec poczekaj na wypowiedz innych forumowiczow . Sam w tej chwili mam dosc szeroka obrecz z tylu i "na gorze" zrobilo mi sie 12 cm. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.