merlin85 Napisano 14 Września 2012 Napisano 14 Września 2012 Witam, nie mogę zamieścić tematu w dziale sprzedam. Jest jakaś blokada, np. min ilość postów? Pozdrawiam Temat do zamknięcia, przeczytałem w czym problem. Min. 50 postów.
Schwefel Napisano 15 Września 2012 Napisano 15 Września 2012 Problem ROZWIĄZANY. Użyj funkcji 'ZGŁOŚ', jeżeli posiadasz wątpliwości/zażalenia/reklamacje lub chcesz ponownie otworzyć temat.
clus Napisano 9 Października 2012 Napisano 9 Października 2012 Witam, Mogę dostać uzasadnienie posiadania aż 50 postów celem wystawienia ogłoszenia w dziale "sprzedam"? Wg mnie jest to liczba za duża. 20 postów to wg już jest dużo. Zamiast wystawić coś na sprzedaż to latam po forum i odpisuje na posty/tematy innych (trochę na siłę) ;/ Jeżeli to ma być działanie antyspamowe to nawet limit=10 zda egzamin.
Schwefel Napisano 9 Października 2012 Napisano 9 Października 2012 Limit nie podlega żadnym negocjacjom. Forum to nie jest bazar a giełda jest tylko dodatkiem.
clus Napisano 9 Października 2012 Napisano 9 Października 2012 Limit nie podlega żadnym negocjacjom. Forum to nie jest bazar a giełda jest tylko dodatkiem. Schwefel, ja tu nie chcę negocjować. Chcę tylko się dowiedzieć dlaczego jest aż tak wysoki limit i dlaczego.
Mod Team mrmorty Napisano 9 Października 2012 Mod Team Napisano 9 Października 2012 pragnę też przypomnieć, że oprócz 50 postów masz również kolejną barierę jaką jest 30 dni od zarejestrowania się. Skutecznie to odstrasza ludzi rejestrujących się wyłącznie w celach handlowych by nie płacić np prowizji lub zwiększyć grono potencjalnych odbiorców(kupców). Postaw się proszę na miejscu kupującego - chciałbyś kupować od kogoś kto ma kilkanaście postów i jest z nami od kilku dni? Żadnych zmian ani ustępstw w tej materii, jak pisał Schwefel' nie wynegocjujesz.
Root Admin Mieciu Napisano 11 Października 2012 Root Admin Napisano 11 Października 2012 Powód - bo oszukiwali.
Mod Team safian Napisano 11 Października 2012 Mod Team Napisano 11 Października 2012 Po drugie kurde, co to ma być? Ludzie przychodzą na forum, wystawiają rzeczy i tyle? Może jednak najpierw daj coś od siebie, pomóż innym a w ramach nagrody, podziękowania będziesz mógł sobie używać giełdy, co w tym dziwnego?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.