merlin85 Napisano 14 Września 2012 Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Witam, nie mogę zamieścić tematu w dziale sprzedam. Jest jakaś blokada, np. min ilość postów? Pozdrawiam Temat do zamknięcia, przeczytałem w czym problem. Min. 50 postów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 15 Września 2012 Udostępnij Napisano 15 Września 2012 Problem ROZWIĄZANY. Użyj funkcji 'ZGŁOŚ', jeżeli posiadasz wątpliwości/zażalenia/reklamacje lub chcesz ponownie otworzyć temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
clus Napisano 9 Października 2012 Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Witam, Mogę dostać uzasadnienie posiadania aż 50 postów celem wystawienia ogłoszenia w dziale "sprzedam"? Wg mnie jest to liczba za duża. 20 postów to wg już jest dużo. Zamiast wystawić coś na sprzedaż to latam po forum i odpisuje na posty/tematy innych (trochę na siłę) ;/ Jeżeli to ma być działanie antyspamowe to nawet limit=10 zda egzamin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 9 Października 2012 Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Limit nie podlega żadnym negocjacjom. Forum to nie jest bazar a giełda jest tylko dodatkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
clus Napisano 9 Października 2012 Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Limit nie podlega żadnym negocjacjom. Forum to nie jest bazar a giełda jest tylko dodatkiem. Schwefel, ja tu nie chcę negocjować. Chcę tylko się dowiedzieć dlaczego jest aż tak wysoki limit i dlaczego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 9 Października 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Października 2012 pragnę też przypomnieć, że oprócz 50 postów masz również kolejną barierę jaką jest 30 dni od zarejestrowania się. Skutecznie to odstrasza ludzi rejestrujących się wyłącznie w celach handlowych by nie płacić np prowizji lub zwiększyć grono potencjalnych odbiorców(kupców). Postaw się proszę na miejscu kupującego - chciałbyś kupować od kogoś kto ma kilkanaście postów i jest z nami od kilku dni? Żadnych zmian ani ustępstw w tej materii, jak pisał Schwefel' nie wynegocjujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 11 Października 2012 Root Admin Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Powód - bo oszukiwali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 11 Października 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Po drugie kurde, co to ma być? Ludzie przychodzą na forum, wystawiają rzeczy i tyle? Może jednak najpierw daj coś od siebie, pomóż innym a w ramach nagrody, podziękowania będziesz mógł sobie używać giełdy, co w tym dziwnego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.