Regmen Napisano 8 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Witam! Zapowiada sie dlugi weekend, wiec mozna by zrobic jakis wypad w granicach rozsadku (nie od razu po 100 km :=) ). Pojezdzic rekreacyjnie w okolicach Wrocka, pozwiedzac, napic sie piwa bezalkoholowego :030: . Pomysly, propozycje - piszcie tutaj. Co do pogody: POGODA DLA WROCŁAWIA Zapowiada się dosc ciekawie w piatek. Ciekawe miejsca we Wrocku na tej stronie (link byl we wczesniejszych tematach, ale gwoli przypomnienia): Wycieczki po Wrocławiu i okolicach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fokus Napisano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Jaky co, to wiesz, gdzie mnie szukać Ale może więcej chętnych się znajdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wonski Napisano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Z checia bym pojezdzil, ale ja niestety mam prace :\ W kazdym razie tak mysle, ze w poniedzialek swiateczny bedzie mozna sie gdzies wybrac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serzhant Napisano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Jeżeli uda mi się złoma (w sensie dosłownym ) doprowadzić do porządku, a trasa nie będzie zbyt wymagająca dla mojego sprzętu mógłbym jechać. Gdyby co - odezwe się jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Regmen Napisano 14 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 to co zbieramy sie gdzies jutro po swieceniu jajka ? Bo post to jedno, a przejazdza drugie. Jutro proponowalbym godz. 15:00, na placy Jana Pawła II (dawny plac 1 maja) przed ta fontanna z lwem bodajze. Mozna by sie przejechac w strone muchoboru wielkiego, haczac o lesnice i moze jakis lasek. Kto sie na to pisze? Jesli godzina sie zmieni napisze w tym temacie najpozniej dzisiaj do 21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fokus Napisano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 to co zbieramy sie gdzies jutro po swieceniu jajka ? Bo post to jedno, a przejazdza drugie. Jutro proponowalbym godz. 15:00, na placy Jana Pawła II (dawny plac 1 maja) przed ta fontanna z lwem bodajze. Mozna by sie przejechac w strone muchoboru wielkiego, haczac o lesnice i moze jakis lasek. Kto sie na to pisze? Jesli godzina sie zmieni napisze w tym temacie najpozniej dzisiaj do 21 Regmen, a co powiedziałbyś na wtorek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wonski Napisano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 Jak cos to ja jutro (poniedzialek) mam zamiar podskoczyc w okolice lasku mokrzańskiego (za leśnicą) - kiedys bylo tam bardzo fajnie, pozniej zaroslo, chce zobaczyc jak jest teraz. Poniewaz do poludnia mam troche zajec, to planowany wyjazd okolo godziny 15 - 16. Jestem dostepny pod gg 1221128 (ostatnio zazwyczaj niewidoczny siedze, wiec piszcie smialo) Do tego jestem chetny na wycieczki praktycznie codziennie, ale w godzinach popoludniowych (praca do ok. 16-17). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.