Skocz do zawartości

[Wrocław]Dłuuugi weekend :)

Regmen

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Zapowiada sie dlugi weekend, wiec mozna by zrobic jakis wypad w granicach rozsadku (nie od razu po 100 km :=) ). Pojezdzic rekreacyjnie w okolicach Wrocka, pozwiedzac, napic sie piwa bezalkoholowego :030: . Pomysly, propozycje - piszcie tutaj.

Co do pogody:

POGODA DLA WROCŁAWIA

Zapowiada się dosc ciekawie w piatek.

Ciekawe miejsca we Wrocku na tej stronie (link byl we wczesniejszych tematach, ale gwoli przypomnienia):

Wycieczki po Wrocławiu i okolicach

to co zbieramy sie gdzies jutro po swieceniu jajka :) ? Bo post to jedno, a przejazdza drugie. Jutro proponowalbym godz. 15:00, na placy Jana Pawła II (dawny plac 1 maja) przed ta fontanna z lwem bodajze. Mozna by sie przejechac w strone muchoboru wielkiego, haczac o lesnice i moze jakis lasek.

Kto sie na to pisze?

Jesli godzina sie zmieni napisze w tym temacie najpozniej dzisiaj do 21 :)

to co zbieramy sie gdzies jutro po swieceniu jajka ;) ? Bo post to jedno, a przejazdza drugie. Jutro proponowalbym godz. 15:00, na placy Jana Pawła II (dawny plac 1 maja) przed ta fontanna z lwem bodajze. Mozna by sie przejechac w strone muchoboru wielkiego, haczac o lesnice i moze jakis lasek.

Kto sie na to pisze?

Jesli godzina sie zmieni napisze w tym temacie najpozniej dzisiaj do 21 ;)

Regmen, a co powiedziałbyś na wtorek?

Jak cos to ja jutro (poniedzialek) mam zamiar podskoczyc w okolice lasku mokrzańskiego (za leśnicą) - kiedys bylo tam bardzo fajnie, pozniej zaroslo, chce zobaczyc jak jest teraz.

Poniewaz do poludnia mam troche zajec, to planowany wyjazd okolo godziny 15 - 16.

Jestem dostepny pod gg 1221128 (ostatnio zazwyczaj niewidoczny siedze, wiec piszcie smialo)

Do tego jestem chetny na wycieczki praktycznie codziennie, ale w godzinach popoludniowych (praca do ok. 16-17).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...