Gość aAngel Napisano 8 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Witam wszystkich. Mam maly problem z rowerkiem. Po lekkiej przewrotce skrzywila mi sie najwieksza zebatka w korbie :/ Niewiele bo okolo 0,5-1mm ale mimo wszystko nie da sie dobrze wyregulowac przerzutek "aby nie tarlo" Pojedynczo nie da sie tych blatow wymienic. Co robic? Zbierac kase na nowa korbe czy jechac do serwisu, moze lekko pykna mlotkiem i sie naprostuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deathmount Napisano 8 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 gumowym mlotkiem lekko naprostuj. wsadzasz na cienki blat pomiedzy 2 i 3 zebatka i lupiesz gumowy mlotkiem powinno pomoc ja nie to grzej do serwisu po nowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość aAngel Napisano 8 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Probowalem juz prostowac, ale balem sie zeby za mocno nie przywalic :/ Moze ktos sie orientuje czy w serwisie potrafia to zrobic w miare profesjnalnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marix Napisano 8 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Z tego co wiem oni nie lubią robić takich rzeczy ale jak znajedziesz jakiegos zapalenca z zacieciem stolarskim to moze CI to zrobią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość aAngel Napisano 8 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Dzieki serdeczne za odpowiedzi Pojade do serwisu i zobaczymy co powiedza Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.