Skocz do zawartości

[Sakwy/ przyczepka] co wybrać?

refiko

Rekomendowane odpowiedzi

tak kiedyś czytałem Twoje posty gdzie niegdzie i tak myślałem że coś konkretniejszego napiszesz thx :)

mi weszło w nawyk kupowanie od razu czegoś lepszego niż zabawa z czymś tanim i nie do końca o dobrej jakości itd, wole raz kupić a porządnie na długi czas :) niż to co wcześniej kupiłem odsprzedawać potem za pół darmo, albo trzymać niepotrzebnie bo szkoda będzie sprzedać :P ale i z jakością wiążą się spore koszty niestety. Do następnych wakacji gdzieś uciułam z 4 tys zł. O ile nie będę potrzebował na pilniejsze sprawy to być może coś zainwestuje jeszcze w rower, chociaż też na autko bym chciał już zacząć coś odkładać i już drugi rok nie mogę przez rowery :P Też rozmyślałem o następnym rowerze do takich wyjazdów z sakwami, nie wiem co się bardziej sprawdzi jakiś sztywniak MTB z amorem z przodu, czy jakiś treking, ale to znowu $... Chyba że będę trzymał kase następny cały sezon, aby kupić dopiero na wyprzedażach wszystko pod koniec roku... ale to troche szkoda czekać ;)

Jak dojrzeję do zakupu to mam nadzieję że jeszcze poklikamy i coś doradzisz jak będę miał $ :)

pozdro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...