dymcio111 Napisano 25 Września 2012 Udostępnij Napisano 25 Września 2012 tak kiedyś czytałem Twoje posty gdzie niegdzie i tak myślałem że coś konkretniejszego napiszesz thx mi weszło w nawyk kupowanie od razu czegoś lepszego niż zabawa z czymś tanim i nie do końca o dobrej jakości itd, wole raz kupić a porządnie na długi czas niż to co wcześniej kupiłem odsprzedawać potem za pół darmo, albo trzymać niepotrzebnie bo szkoda będzie sprzedać ale i z jakością wiążą się spore koszty niestety. Do następnych wakacji gdzieś uciułam z 4 tys zł. O ile nie będę potrzebował na pilniejsze sprawy to być może coś zainwestuje jeszcze w rower, chociaż też na autko bym chciał już zacząć coś odkładać i już drugi rok nie mogę przez rowery Też rozmyślałem o następnym rowerze do takich wyjazdów z sakwami, nie wiem co się bardziej sprawdzi jakiś sztywniak MTB z amorem z przodu, czy jakiś treking, ale to znowu $... Chyba że będę trzymał kase następny cały sezon, aby kupić dopiero na wyprzedażach wszystko pod koniec roku... ale to troche szkoda czekać Jak dojrzeję do zakupu to mam nadzieję że jeszcze poklikamy i coś doradzisz jak będę miał $ pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.